Libnet.ro
UNICEF

08:15

Sorin Grindeanu: Ajungem sa platim dobanda la banii care sunt tot ai nostri (VIDEO)

B1 B1,
Sorin Grindeanu: Ajungem sa platim dobanda la banii care sunt tot ai nostri (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a declarat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca fiecare companie de stat, care inregistreaza profit, va prezenta planul de. continuă pe B1

Sorin Grindeanu, in ofensiva pentru bunavointa baronilor locali: Un presedinte de Consiliu Judetean nu poate sa fie captiv unui vot politic, sistemul uninominal e mai benefic. Plus promisiuni de simplificare a birocratiei cu fonduri UE

Un presedinte de Consiliu Judetean nu poate sa fie captiv unui vot politic, le-a spus marti premierul Sorin Grindeanu sefilor de CJ-uri, anuntand ca sistemul uninominal care ar intari puterea sefului de CJ in detrimentul conducerii centrale a partidelor) ar fi mai benefic pentru democratie si stabilitatea comunitatilor locale. Grindeanu i-a mai anuntat pe presedintii de CJ ca simplifica birocratia necesara accesarii fondurilor UE. Prezent si el la adunarea sefilor de CJ-uri, Liviu Dragnea i-a laudat si el pe alesii locali si le-a transmis ca prevederile privind conflictul de interese sunt fara logica.

Sorin Grindeanu, despre remaniere: Cand simt ca unii dintre ministri nu merg in ritmul care ar trebui, nu ezit (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a declarat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca in momentul in care va identifica probleme la unele ministere, nu va ezita sa faca o.

Sorin Grindeanu s-a intalnit cu reprezentantii KazMunayGas si cu chinezii de la CEFC, care vor controla principalul actionar al Rompetrol Rafinare

Premierul Sorin Grindeanu a reafirmat deschiderea Guvernului fata de investitiile straine, cu ocazia intalnirii pe care a avut-o luni, la Palatul Victoria, cu reprezentanti ai companiei nationale de petrol si gaze din Kazahstan- KazMunayGas, ai subsidiarei acesteia- KazMunayGas International si ai China Energy Company Ltd. CEFC), viitorul actionar principal al KazMunayGas International, se arata intr-un comunicat al Guvernului. KMG International detine pachetul majoritar al Rompetrol Rafinare.

Sorin Grindeanu, despre epidemia de rujeola: S-ar putea sa fie o forma prin care sa obligam la vaccinare

Premierul Sorin Grindeanu a efectuat sambata o vizita de lucru la Spitalul de Copii Louis Turcanu din Timisoara. Dupa vizita pe santierul noului corp de cladire al spitalului de copii, proiect realizat cu bani de la bugetul local si bani de la Guvern, premierul a avut o intalnire cu medicii pe tema epidemiei de rujeola.

Sorin Grindeanu admite ca exista incasari slabe la bugetul de stat: Colectarea nu merge cat mi-as dori de bine (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu admite ca este nemultumit de incasarile slabe la bugetul de stat. Invitat in emisiunea Dosar de politician, de pe B1 TV, seful Guvernului a afirmat ca procesul de.

Situatie halucinanta. Un lot din autostrada Lugoj-Deva nu este gata pentru ca s-a cerut construirea de tuneluri pentru ursi. Sorin Grindeanu: Nu exista ursi acolo, sa ne intelegem (VIDEO)

Tuneluri pentru ursi, fara ursi. Premierul Sorin Grindeanu a explicat marti, in emisiunea Dosar de politician ca un lot din autostrada Lugoj - Deva nu a putut fi terminat in acest an din.

Sorin Grindeanu: Sustin votul direct pentru presedintii de consilii judetene. Eu am castigat si cu votul PMP si ALDE (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a declarat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca sustine ideea ca presedintii de consilii judetene sa fie alesi prin vot direct. Eu o.

Sorin Grindeanu vorbeste de doua atacuri cibernetice de amploare: Trebuie sa ne pregatim mai bine!

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, luni, ca, in aceasta luna, au avut loc doua atacuri cibernetice de amploare, precizand ca este nevoie sa fie identificate cele mai bune solutii.

Premierul Sorin Grindeanu: Trebuie sa identificam cele mai bune solutii pentru protectia cetatenilor impotriva atacurilor cibernetice

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a declarat, luni, ca este nevoie sa se caute cele mai bune solutii pentru protectia cetatenilor impotriva atacurilor cibernetice.

Premierul Sorin Grindeanu: A venit timpul sa existe macar un bancomat in fiecare sat sau comuna

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, ca Romania rurala este inca prea putin atractiva financiar pentru banci, precizand ca a venit timpul sa existe macar un bancomat in fiecare sat sau comuna, potrivit Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )