Libnet.ro
UNICEF

11:30

Sorin Grindeanu, despre schimbarile pe care Serban Nicolae vrea sa le aduca Legii gratierii: Guvernul nu sustine amendamentele. Noi am trimis un proiect care nu le avea

România Liberă România Liberă,
Sorin Grindeanu, despre schimbarile pe care Serban Nicolae vrea sa le aduca Legii gratierii: Guvernul nu sustine amendamentele. Noi am trimis un proiect care nu le avea

Premierul Sorin Grindeanu a declarat intr-un interviu, in legatura cu amendamentele pe care senatorul Serban Nicolae le-a adaugat la legea gratierii, ca Guvernul nu le sustine, iar proiectul nu contine acele amendamente. Declaratiile au fost date intr-un interviu la Radio Romania Actualitati. continuă pe România Liberă

Sorin Grindeanu, despre amendamentele senatorului Serban Nicolae: Guvernul nu sustine modificarile. Noi am trimis un proiect care nu le avea

Premierul Sorin Grindeanu a declarat intr-un interviu, in legatura cu amendamentele pe care senatorul Serban Nicolae le-a adaugat la legea gratierii, ca Guvernul nu le sustine, iar proiectul nu contine acele amendamente. Declaratiile au fost date intr-un interviu la Radio Romania Actualitati.

Serban Nicolae vrea sa suspende pentru o luna aproape tot Codul Penal

Serban Nicolae, liderul senatorilor PSD si presedintele Comisiei juridice, le-a transmis colegilor din comisie o serie de amendamente pe care le-a depus la proiectul legii gratierii. Unul dintre acestea prevede.

Radu Banciu, despre incercarea lui Serban Nicolae (PSD) de a scapa de puscarie condamnatii pentru coruptie: E o sfidare la adresa natiunii romane cum nu am mai pomenit! Incredibil! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre amendamentul depus de Serban Nicolae PSD) la proiectul legii gratierii, potrivit caruia vor fi gratiati inclusiv cei.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre amendamentul senatorului Serban Nicolae: Nu crede ca gratierea ar trebui sa se aplice si faptelor de coruptie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, marti, intrebat de amendamentul senatorului Serban Nicolae, ca personal, nu crede ca gratierea ar trebui sa se aplice si faptelor de coruptie, precizand insa ca va citi propunerea si va face un punct de vedere al Ministerului Justitiei.

Premierul Sorin Grindeanu, despre un eventual cutremur major: Statul si structurile de urgenta nu ajung tot timpul sa rezolve toate problemele. Conteaza foarte mult si spiritul civic

Premierul Sorin Grideanu considera ca, in cazul unui cutremur major, spiritul civic este foarte important, intrucat statul si structurile de urgenta nu ajung tot timpul sa rezolve toate problemele.

Seful PSD Cluj despre amendamentele lui Serban Nicolae: Ma delimitez de aceasta abordare

Presedintele PSD Cluj, Horia Nasra, nu sustine amendamentul propus de senatorul Serban Nicolae, prin care cere gratiarea integrala a faptelor de coruptie prevazute de Codul Penal, dar si de alte legi anticoruptie. Clujeanul se delimiteaza de propunerea colegului de partid.

Premierul Sorin Grindeanu la Radio Romania: Guvernul nu sustine amendamentele depuse de Serban Nicolae / Intra in dezbatere publica proiectul Legii preventiei

Premierul Sorin Grindeanu a declarat marti la Radio Romania Actualitati ca Guvernul nu sustine amendamentele depuse de Serban Nicolae la legea gratierii, amendamente care ar duce la gratierea coruptilor. Grindeanu a mai spus in emisiunea moderata de Alexandra Andon ca Executivul va pune in dezbatere publica in aceasta saptamana proiectul legii preventiei, care va reglementa modul in care institutii precum Fiscul, Inspectia Muncii sau Autoritatea Sanitar-Veterinara lucreaza cu contribuabilii.

Radu Banciu: Ce palma urmeaza sa luam de la oamenii politici! Toti borfasii vor iesi din puscarie, ca asa vrea Serban Nicolae sau PSD-ul! Ce politician din ultimii 25 de ani poate sa spuna ca el nu a facut abuz? (VIDEO)

Radu Banciua vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre amendamentul depus de Serban Nicolae PSD) la proiectul legii gratierii, potrivit caruia vor fi gratiati.

Sorin Grindeanu: Toata lumea stie ca la schimbarea guvernelor se schimba prefectii si subprefectii

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat sambata, la Buzau, ca trebuie iesit dintr-o anumita ipocrizie in ceea ce priveste numirea prefectilor si a subprefectilor, aratand ca schimbarile de guverne au dus, in general, la schimbarea prefectilor si subprefectilor, reprezentanti ai executivului in teritoriu, transmite Agerpres.

Serban Nicolae: Categoric, Liviu Dragnea a vorbit in nume personal despre legea gratierii, nu a fost luata o decizie

Senatorul PSD Serban Nicolae, autorul amendamentelor prin care ar urma sa gratiate inclusiv persoanele condamnate pentru fapte de coruptie, a declarat, marti, ca Liviu Dragnea a vorbit in nume personal, nu in calitate de lider al partidului cand a spus ca se opune propunerilor sale. Totodata, Nicolae a afirmat ca nu mai e ca pe vremuri, cu opinia unica ce emana de la partid si de la conducatorul iubit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2841 seconds )