Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorin Grindeanu: PNL se fereste sa prezinte proiectul de buget pe 2021 pentru ca acesta ascunde mariri de taxe si impozite, dar si un posibil acord cu FMI

B1 B1,
Sorin Grindeanu: PNL se fereste sa prezinte proiectul de buget pe 2021 pentru ca acesta ascunde mariri de taxe si impozite, dar si un posibil acord cu FMI

Sorin Grindeanu, prim-vicepresedintele PSD, sustine ca Guvernul se fereste sa prezinte proiectul de buget pe anul 2021 pentru ca acesta ar ascunde mariri de taxe si impozite, dar si un posibil acord. continuă pe B1

GRINDEANU: PNL ascunde mariri de taxe si impozite, dar si un posibil acord cu FMI

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat ca Guvernul Orban se fereste sa prezinte proiectul de buget pe anul 2021 pentru ca acesta ascunde mariri de taxe si impozite, dar si un posibil acord cu FMI, conform Agerpres.

Ministrul Finantelor explica de ce nu prezinta proiectul de buget pe 2021: Pentru ca este ilegal. Mesajul ironic la adresa PSD

Ministrul Finantelor Florin Citu le-a raspuns ironic social-democratilor la intrebarea de ce nu prezinta proiectul de buget, afirmand ca i s-a facut mila dupa ce a vazut atat de mult zbucium in tabara socialista. El invoca o prevedere introdusa chiar de social-democrati, potrivit careia in anii in care au loc alegeri parlamentare in ultimele trei luni ale anului, proiectul de buget trebuie depus dupa investirea noului Guvern.

Sorin Grindeanu, atac la Guvernul PNL: A esuat pe toate liniile

Sorin Grindeanu, prim-vicepresedintele PSD, a reprosat Guvernului PNL ca a esuat pe toate cele patru mari directii pe care orice guvern din lume trebuie sa le urmeze si sa le asigure.

Sorin Grindeanu a prezentat 6 directii de guvernare PSD: Venim cu un program care are ca obiectiv siguranta locurilor de munca (VIDEO)

Sorin Grindeanu, prim-vicepresedintele PSD, a prezentat programul de guvernare Munca si Deminitate Sociala, propus de partid. Grindeanu a explicat ca noul program are ca obiectiv siguranta locurilor de munca, iar.

Sorin Grindeanu: Oricine incalca legea, plateste. Indiferent ca il cheama Ciolacu sau Grindeanu

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a spus ca oricine incalca legea trebuie sa plateasca. Mai mult, daca este persoana publica trebuie sa vina si cu scuze, a spus Grindeanu, intrebat despre cazul liderilor PSD fotografiati intr-un restaurant din Buzau.

Sorin Grindeanu, despre amenda primita de Marcel Ciolacu: Oricine incalca legea plateste, indiferent cum il cheama (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu a tinut in cursul zilei de duminica o conferinta de presa la sediul partidului, in care a prezentat Programul de Guvernare al social democratilor. intrebat de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )