Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorin Grindeanu: PSD a depus plangeri penale impotriva lui Ludovic Orban si Virgil Guran

Antena3 Antena3,
Sorin Grindeanu: PSD a depus plangeri penale impotriva lui Ludovic Orban si Virgil Guran

Sorin Grindeanu a anuntat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca Partidul Social Democrat PSD) a depus plangeri penale pe numele premierului Ludovic Orban si secretarului de stat Virgil Guran pentru continuarea campaniei electorale la Dambovita, dupa expirarea termenului legal. continuă pe Antena3

Ciolacu: Vom depune plangeri penale pentru ca premierul a fost in campanie electorala dupa incetarea acesteia VIDEO

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat sambata ca partidul pe care il conduce va depune plangeri penale la DNA, dupa ce prim-ministrul Romaniei a participat la mitinguri electorale in Dambovita si Giurgiu, dupa ce campania electorala a luat sfarsit. PSD a depus la Autoritatea Electorala Permanenta plangeri pentru folosirea, de catre PNL a unor platforme online, de asemenea, in afara campaniei electorale, a mai anuntat Ciolacu.

Ciolacu il ameninta pe Ludovic Orban cu plangeri penale. Premierul ar fi incalcat legea

Presedintele PSD Marcel Ciolacu il ameninta pe Ludovic Orban cu plangeri penale, dupa ce premierul ar fi participat la intalniri electorale, sambata, in Giurgiu si Dambovita, dupa ce campania electorala a luat sfarsit. Niciodata in Romania nu s-a intamplat asa ceva, a spus Ciolacu.

Ciolacu il ameninta pe Ludovic Orban cu plangeri penale

Presedintele PSD Marcel Ciolacu il ameninta pe Ludovic Orban cu plangeri penale pentru ca premierul ar fi participat la intalniri electorale, sambata, in Giurgiu si Dambovita, dupa ce campania electorala a luat sfarsit.

Sorin Grindeanu, intrebat daca ar prefera sa ramana la ANCOM daca PSD obtine un scor dezastruos la Timisoara: Am venit alaturi de o echipa si la bine, si la greu, dar eu va spun ca este la bine

Sorin Grindeanu, prim-vicepresedintele social-democratilor, sustine ca va ramane in PSD indiferent de rezultatul votului de la alegerile locale din Timisoara. Sunt la ANCOM doar cateva zile, cum am.

Ciolacu anunta plangeri penale la DNA pe numele premierului Orban

Presedintele PSD a anuntat ca va aduce in atentia DNA presupusele ilegalitati ale premierului Ludovi.

Nicusor Dan, despre mandatul Gabrielei Firea la Primaria Capitalei: Rezultate zero. Doar sabotaje, plansete si amenintari cu plangeri penale

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a acuzat-o pe principala sa contracandidata, actualul primar general Gabriela Firea PSD), ca nu vrea sa vina la dezbateri electorale si ca toata.

PSD a depus plangere penala impotriva lui Nicusor Dan

Partidul Social Democrat facut, duminica, o sesizare la Politie pe numele lui Nicusor Dan, acuzandu-l ca a continuat propaganda electorala dupa incheierea campaniei, prin declaratiile pe care le-a facut la iesirea de vot, conform g4media.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )