Libnet.ro
UNICEF

05:30

Sorin Marica anunta alianta PSD - PRO Romania

Antena3 Antena3,
Sorin Marica anunta alianta PSD - PRO Romania

Deputatul Sorin Marica, fost membru PSD, actualmente membru al Pro Romania, a declarat joi, la Deva, ca saptamana viitoare si-a propus sa se intalneasca cu presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu. continuă pe Antena3

Un alt deputat a demisionat din PSD si s-a inscris in Pro Romania

Deputatul Petru-Sorin Marica s-a inscris, marti, in PRO Romania, anunta un comunicat al formatiunii politice. Deputatul de Hunedoara Petru-Sorin Marica a semnat astazi, 2 aprilie 2019, adeziunea la PRO.

Deputatul Petru-Sorin Marica paraseste PSD si se inscrie in PRO Romania

Deputatul Petru-Sorin Marica a demisionat din PSD si s-a inscris in PRO Romania, afirmand ca PSD-ul de astazi nu mai reprezinta interesele celor multi, ci este un partid confiscat de un grup restrans de oameni care il folosesc pentru interesele lor personale.

Liviu Dragnea mai pierde un om de baza! Un cunoscut deputat pleaca la Pro Romania

Victor Ponta ii mai ia un om lui Liviu Dragnea. Deputatul Petru-Sorin Marica si-a anuntat marti demisia din PSD si inscrierea in Pro Romania. Marica si-a argumentat alegerea motivand ca Dragnea a.

Traseism inainte de alegeri: cine e parlamentarul care pleaca din PSD

Inca un deputat PSD si-a anuntat, marti, demisia din partid. Parlamentarul a fost racolat de formatiunea lui Victor Ponta, Pro Romania. Deputatul PSD, Petru-Sorin Marica, si-a anuntat demisia din PSD si, a anuntat, ca se inscrie in partidul Pro Romania, condus de Victor Ponta. Parlamentarul sustine ca a luat aceasta decizie din cauza intereselor celor [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )