Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorin Oprescu: Sala polivalenta pentru CE de gimnastica va fi gata in 2016

B1 B1,
Sorin Oprescu: Sala polivalenta pentru CE de gimnastica va fi gata in 2016

Sala polivalenta din incinta complexului Lia Manoliu, care va gazduit Campionatele Europene de gimnastica din 2017, va fi finalizata in 2016, da asigurari primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Edilul. continuă pe B1

Oprescu: Sala polivalenta pentru CE de gimnastica va fi gata in 2016

Sala polivalenta din incinta complexului Lia Manoliu, care va gazduit Campionatele Europene de gimnastica din 2017, va fi finalizata in 2016, da asigurari primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, potrivit caruia saptamana viitoare s-ar putea incheia procedura de selectie a constructorului.

Sorin Oprescu: Sala polivalenta pentru Campionatele Europene de gimnastica va fi gata in 2016

Sala polivalenta din incinta complexului Lia Manoliu, care va gazdui Campionatele Europene de gimnastica din 2017, va fi finalizata in 2016, da asigurari primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, potrivit caruia saptamana viitoare s-ar putea incheia procedura de selectie a constructorului.

Oprescu: Sala polivalenta pentru Campionatele Europene de gimanstica va fi gata in 2016

Sala polivalenta din incinta complexului Lia Manoliu, care va gazduit Campionatele Europene de gimanstica din 2017, va fi finalizata in 2016, da asigurari primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, potrivit.

Sala polivalenta din Bucuresti va fi gata in 2016

Promisiunea vine din partea edilului general Sorin Oprescu, care ii asigura pe bucuresteni si nu numai ca noua Sala Polivalenta existenta in plan a fi ridicata langa Arena Nationala va fi inaugurata in 2016. Romania a primit dreptul de a organiza la Bucuresti in 2017 Campionatele Europene de gimnastica, iar aceasta sala redusa acum doar la stadiu de macheta a facut obiectul candidaturii noastre.

Lucrarile la sala polivalenta promisa de Oprescu, aproape de start: O terminam in 2016

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat ca lucrarile la noua sala polivalenta ce va fi construita in Bucuresti se apropie de start, dupa ce procedura de selectie a constructorului a durat peste tapte luni din cauza contestatiilor.

Constanta va avea bazin olimpic de inot si sala polivalenta. Investitiile sportive sunt trecute pe lista Guvernului pe 2015

Vicepremierul Liviu Dragnea a anuntat care sunt investitiile sportive ce vor fi concretizate la Constanta in decursul acestui an. in calitate de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Dragnea a vorbit despre bazinul de inot si despre sala polivalenta care vor fi realizate in orasul de la malul marii.

VIDEO Sorin Oprescu: Incep lucrarile la largirea strazii Fabrica de Glucoza cand Consiliul General aproba culoarul de exproprieri/Cine este vinovat ca nu s-au finalizat lucrarile la A3, tronsonul intre Soseaua de Centura si Bucuresti

Primaria Capitalei va incepe lucrarile la largirea strazii Fabrica de Glucoza cand Consiliul General va aproba culoarul de exproprieri, a declarat primarul Sorin Oprescu intr-un interviu acordat HotNews. ro. Edilul spune ca municipalitatea nu are nici o vina ca Ministerul Transporturilor nu face bucata din autostrada A3 dintre Centura Capitalei si Bucuresti. Ioan Rus, Ministrul Transporturilor, a declarat saptamana trecuta ca ministerul sta cu aceasta lucrare dupa Primaria Capitalei, deoarece inca nu s-au hotarat pe unde sa intre autostrada in Bucuresti.

Reusita extraordinara pentru gimnastica artistica: Romania va gazdui Campionatele Europene din 2017

Romania va organiza Campionatele Europene de gimnastica artistica din 2017, a decis, vineri, la Lausanne, Comitetul Executiv al Uniunii Europene de Gimnastica UEG), potrivit unei postari facute pe Facebook de.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )