Libnet.ro
UNICEF

20:45

Oprescu: Sala polivalenta pentru CE de gimnastica va fi gata in 2016

România Liberă România Liberă,
Oprescu: Sala polivalenta pentru CE de gimnastica va fi gata in 2016

Sala polivalenta din incinta complexului Lia Manoliu, care va gazduit Campionatele Europene de gimnastica din 2017, va fi finalizata in 2016, da asigurari primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, potrivit caruia saptamana viitoare s-ar putea incheia procedura de selectie a constructorului. continuă pe România Liberă

Sorin Oprescu: Sala polivalenta pentru CE de gimnastica va fi gata in 2016

Sala polivalenta din incinta complexului Lia Manoliu, care va gazduit Campionatele Europene de gimnastica din 2017, va fi finalizata in 2016, da asigurari primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Edilul.

Sorin Oprescu: Sala polivalenta pentru Campionatele Europene de gimnastica va fi gata in 2016

Sala polivalenta din incinta complexului Lia Manoliu, care va gazdui Campionatele Europene de gimnastica din 2017, va fi finalizata in 2016, da asigurari primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, potrivit caruia saptamana viitoare s-ar putea incheia procedura de selectie a constructorului.

Oprescu: Sala polivalenta pentru Campionatele Europene de gimanstica va fi gata in 2016

Sala polivalenta din incinta complexului Lia Manoliu, care va gazduit Campionatele Europene de gimanstica din 2017, va fi finalizata in 2016, da asigurari primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, potrivit.

Sala polivalenta din Bucuresti va fi gata in 2016

Promisiunea vine din partea edilului general Sorin Oprescu, care ii asigura pe bucuresteni si nu numai ca noua Sala Polivalenta existenta in plan a fi ridicata langa Arena Nationala va fi inaugurata in 2016. Romania a primit dreptul de a organiza la Bucuresti in 2017 Campionatele Europene de gimnastica, iar aceasta sala redusa acum doar la stadiu de macheta a facut obiectul candidaturii noastre.

Lucrarile la sala polivalenta promisa de Oprescu, aproape de start: O terminam in 2016

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat ca lucrarile la noua sala polivalenta ce va fi construita in Bucuresti se apropie de start, dupa ce procedura de selectie a constructorului a durat peste tapte luni din cauza contestatiilor.

Constanta va avea bazin olimpic de inot si sala polivalenta. Investitiile sportive sunt trecute pe lista Guvernului pe 2015

Vicepremierul Liviu Dragnea a anuntat care sunt investitiile sportive ce vor fi concretizate la Constanta in decursul acestui an. in calitate de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Dragnea a vorbit despre bazinul de inot si despre sala polivalenta care vor fi realizate in orasul de la malul marii.

Reusita extraordinara pentru gimnastica artistica: Romania va gazdui Campionatele Europene din 2017

Romania va organiza Campionatele Europene de gimnastica artistica din 2017, a decis, vineri, la Lausanne, Comitetul Executiv al Uniunii Europene de Gimnastica UEG), potrivit unei postari facute pe Facebook de.

Loteria mortii pentru pacientii unui spital din Marea Britanie. Un asistent ii otravea prin injectarea de insulina in solutia salina

Un asistent medical din Marea Britanie si-a ucis trei pacienti si a otravit aproape 20 prin contaminarea solutiei saline cu insulina, la pura intamplare, a sustinut acuzarea intr-o instanta din Manchester.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )