Libnet.ro
UNICEF

10:15

Sorin Ovidiu Balan: Dinca era la baza retelei. Le lua de par de pe strada. Avea masina si casa pregatita!

Antena3 Antena3,
Sorin Ovidiu Balan: Dinca era la baza retelei. Le lua de par de pe strada. Avea masina si casa pregatita!

Ancheta trebuie sa se desfasoare in trei directii facute de catre trei achetatori specializati. Una este despre activitatea criminala a nemernicului astuia, pentru ca eu sunt convins ca este un criminal in. continuă pe Antena3

Sorin Ovidiu Balan: Lucrurile se concretizeaza. O sa vedem daca ramasitele sunt ale Luizei sau ale altei victime

Jurnalistul Sorin Ovidiu Balan a spus la Antena 3 ca e posibil ca ramasitele indicate de Gheorghe Dinca in padurea de langa Caracal sa apartina Luizei Melencu sau chiar altei victime. Eu am zis.

Gheorghe Dinca traia in mizerie, dar conturile lui erau pline. Cati bani are criminalul din Caracal

Sorin Ovidiu Balan, jurnalist de investigatii, sustine ca trebuie verificate conturile lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal. Potrivit unor surse din ancheta, Gheorghe Dinca ar avea in conturi.

Valeriu Butulescu, martor la incinerarea unui cadavru: inclin sa cred ca arderea fetei in butoiul lui Dinca era imposibila. Mirosul s-ar fi simtit in tot orasul

Scriitorul Valeriu Butulescu a asistat la incinerarea unui cadavru si a relatate experienta traita. El a explicat de ce crede ca arderea trupului Alexandrei Maceseanu, victima ucigasului din Caracal, intr-un butoi era imposibila.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )