Libnet.ro
UNICEF

09:45

Sorin Ovidiu Vintu, mesaj pentru Mircea Badea. Nu l-a iertat nici pe Mugur Ciuvica: Baietas, te invit sa taci!

Playtech Playtech,
Sorin Ovidiu Vintu, mesaj pentru Mircea Badea. Nu l-a iertat nici pe Mugur Ciuvica: Baietas, te invit sa taci!

Sorin Ovidiu Vintu i-a transmis lui Mircea Badea si lui Mugur Ciuvica, de la Antena 3, in care ii pune la punct in ceea ce priveste afirmatiile acuzatoare pe care s-au obisnuit sa le faca jurnalistii acelui post, dupa bunul plac. Afaceristul a explicat si de ce il vrea in functia de guvernator pe Mugur . continuă pe Playtech

Carmen Bruma, mesaj pentru criticii pozelor cu ea topless. Ce le-a aratat sotia lui Mircea Badea FOTO

Carmen Bruma, 42 de ani, este de mai bine de 20 de ani in showbiz. A fost si a ramas una dintre cele mai apreciate asistente TV, iar de ceva vreme impresioneaza prin felul in care arata. Este foarte urmarita si apreciata pentru stilul sau de viata, oamenii ii urmeaza sfaturile cand vine vorba despre .

Mircea Badea, despre cazul Sorinei: Procuroarea trebuie sa o pateasca pentru ca a efectuat o actiune dementa

Mircea Badea a avut o interventie la Sinteza Zilei, in care a comentat despre cazul fetitei abuzate de autoritati. Pe mine ma intereseaza cel mai mult sa o pateasca procuroarea pentru ca a.

Mircea Badea, replica in cazul Sorinei din Baia de Arama: Sa zicem ca as fi adoptat-o eu!

Cazul Sorinei, fetita de opt ani tarita pe jos de o procuroare, este departe de a ajunge la o solutionare,. Mircea Badea a lansat de curand o intrebare legata de cazul micutei din Baia de Arama. Mircea Badea, replica in cazul Sorinei: Sa zicem ca as fi adoptat-o eu pe fetita Sa zicem ca as .

Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit adevarul despre Andreea Esca: E bomba mondena a anului!

Mircea Badea a reactionat acid dupa ce a aflat ca Andreea Esca a declarat ca romanii sunt dezamagiti de vremurile in care traim si ca nu mai au speranta de acum 20-30 de ani.

Simona Halep, mesaj pentru nationala U21 a Romaniei. Ce le cere jucatorilor sa faca joi

Simona Halep le-a transmis un mesaj deosebit tinerilor fotbalisti care au scris istorie zilele trecute. Echipa nationala a Romaniei este acum calificata in semifinalele Euro2019. Simona Halep, mesaj pentru nationala U21 a Romaniei Fostul lider WTA va juca, in cursul zilei de azi, in turul al treilea de la eastbourne. Cu toate astea, nu poate .

Mircea Badea: Cineva i-a razgandit pe cei de la PSD-ALDE in cazul lui Isarescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni ca, in urma discutiei avute cu premierul Viorica Dancila, se va merge pe sustinerea lui Mugur Isarescu pentru reinnoirea mandatului acestuia de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )