Libnet.ro
UNICEF

09:30

Sorin Ovidiu Vintu ar putea intra in politica: Nu stiu daca reintru in afaceri sau preiau puterea in Romania (VIDEO)

B1 B1,
Sorin Ovidiu Vintu ar putea intra in politica: Nu stiu daca reintru in afaceri sau preiau puterea in Romania (VIDEO)

Sorin Ovidiu Vintu a declarat intr-un interviu exclusiv acordat Sorinei Matei ca nu stie ce va face dupa ce iese din puscarie, dar nu exclude sa intre in politica si sa preia puterea in Romania. inca. continuă pe B1

Sorin Ovidiu Vintu, intrebat daca are regrete privind pagubitii FNI: Nici macar o clipa. A fost o operatiune a statului roman (VIDEO)

Sorin Ovidiu Vintu a declarat intr-un interviu in exclusivitate acordat Sorinei Matei ca nu are niciun regret prind romanii care au suferit din cauza FNI si a prezentat cum de fapt prabusirea fondului a fost o op.

Sorin Ovidiu Vintu: Daca nu acceptam autoritatea acestui stat cretin si abuziv eram pe o insula prin Caraibe si ma declaram rege (VIDEO)

Sorin Ovidiu Vintu a reluat intr-un interviu dat in exclusivitate din puscarie jurnalistei Sorina Matei apelul facut din 2009 privind intarirea statului roman, afirmand acum ca Romana are un stat atat de.

Sorin Ovidiu Vintu, dezvaluiri despre Traian Basescu: Cum sa nu distrugi un dobitoc?

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu sustine ca fostul presedinte Traian Basescu trebuia distrus pentru ca era un sef de stat care facea rau tarii. Greseala noastra a constant in faptul ca nu am mers.

Sorin Ovidiu Vintu, INTERVIUL INTEGRAL oferit in exclusivitate pentru Sorina Matei: Despre Realitatea TV, Sebastian Ghita, Traian Basescu, SRI, prabusirea FNI si viata dupa gratii (VIDEO)

Controversatul om de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a oferit in exclusivitate un interviu de dupa gratii jurnalistei B1TV Sorina Matei. Sorin Ovidiu Vintu a oferit numeroase informatii despre Realitatea TV si.

Cozmin Gusa, replica pentru Sorin Ovidiu Vintu: Cum s-a negociat preluarea Realitatea si ce acte au fost semnate (VIDEO)

Cozmin Gusa, coproprietar al postului Realitatea, a intervenit telefonic pentru B1TV dupa interviul oferit in exclusivitate jurnalistei Sorina Matei si a raspuns afirmatiilor facute de Sorin Ovidiu Vintu.

Sorin Ovidiu Vintu: SRI nu mai apartine romanilor ci americanilor. Propriul tau serviciu de informatii iti este inamic (VIDEO)

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a descris in interviul acordat in exclusivitate Sorinei Matei cum vede serviciile de informatie din Romania si a afirmat ca acum SRI este captiv americanilor si nu mai.

Sorin Ovidiu Vintu, despre alegerile din 2009: Nu l-am chemat pe Geoana, venea el in fiecare zi (VIDEO)

Sorin Ovidiu Vintu a comentat in cadrul interviului in exclusivitate dat Sorinei Matei despre implicarea in alegerile prezidentiale din 2009, fiind cunoscut momentul in care Traian Basescu l-a acuzat in.

Sorin Ovidiu Vintu, despre un regret privind activitatea sa din presa: Un om ca Basescu trebuia distrus. Si am avut prea mult fair-play si nu am facut-o (VIDEO)

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a declarat intr-un interviu acordat in exclusivitate Sorinei Matei ca regreta ca el ca om de presa, numit si mogul, nu l-a distrus pe fostul presedinte Traian Basescu.

Sorin Ovidiu Vintu: Victor Ponta era proiectul unei aripi din SRI care a jucat la doua capete. Cum l-a jucat Sebastian Ghita la ordinul SRI

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a vorbit intr-un interviu oferit in exclusivitate Sorinei Matei despre relatia cu Sebastian Ghita si cum si-a dat seama ca acesta e omul SRI pus sa il inlature din.

Sorin Ovidiu Vintu: Victor Ponta era proiectul unei aripi din SRI care a jucat la doua capete. Cum l-a jucat Sebastian Ghita la ordinul SRI (VIDEO)

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a vorbit intr-un interviu oferit in exclusivitate Sorinei Matei despre relatia cu Sebastian Ghita si cum si-a dat seama ca acesta e omul SRI pus sa il inlature din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )