Libnet.ro
UNICEF

10:00

SORINA MATEI, atac exploziv la adresa lui TUDOREL TOADER: Nu isi asuma nici MIZERIA asta

B1 B1,
SORINA MATEI, atac exploziv la adresa lui TUDOREL TOADER: Nu isi asuma nici MIZERIA asta

Jurnalista Sorina Matei lanseaza acuzatii dure la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce acesta a negat ca OUG pe Legile Justitiei ii apartine. Cred ca nici calitatea de reprezentant la. continuă pe B1

Raspunsul lui Tudorel Toader dupa ce presedintele Iohannis i-a cerut demisia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce administratia prezidentiala a dat un comunicat in care i se cere demisia lui Toader, in urma publicarii raportului Comisiei de la Venetia, in care sunt criticate dur.

Mai stie oare dl. Tudorel Toader sensul cuvantului onoare ?

Sesizam intr-unul dintre primele comentarii prilejuite de Ordonanta de urgenta referitoare la legile justitiei, ordonanta data luni dimineata de guvernul condus de doamna Viorica Vasilica Dancila, discrepanta dintre declaratiile premierului si cele ale ministrului Justitiei, dl. Tudorel Toader.

Ordonanta lui Tudorel Toader, atacata la CCR de Curtea de Apel Bucuresti

Un complet de la Curtea de Apel Bucuresti CAB) a decis sesizarea Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) cu privire la Ordonanta de Urgenta OUG) 92/2018 promovata de Tudorel Toader, prin care au fost aduse.

Tudorel Toader ii raspunde lui Iohannis: Este inadmisibil ca presedintele sa-mi ceara demisia pentru proiecte care nu au fost initiate de Ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca e inadmisibil ca presedintele Klaus Iohannis sa-i ceara demisia, dupa ce Comisia de la Venetia a desfiintat legile Justitiei si modificarile la Codurile penale operate de PSD.

Reactia lui Tudorel Toader dupa ce Klaus Iohannis i-a cerut demisia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca e inadmisibil ca presedintele Klaus Iohannis sa-i ceara demisia, dupa ce Comisia de la Venetia a desfiintat legile Justitiei si modificarile la Codurile penale operate de PSD.

Replica lui Tudorel Toader dupa ce presedintele Iohannis i-a cerut demisia: E preferabil ca intai sa ne documentam, apoi sa vorbim!

Tudorel Toader ii raspunde presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului i-a solicitat demisia. Ministrul Justitiei sustine ca este inadmisibil ca presedintele sa astepte demisia sa pentru.

Reactia lui Tudorel Toader, dupa ce presedintele Romaniei i-a cerut demisia: intai sane documentam, apoi savorbim

Tudorel Toader a avut o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia. Intr-o lume normala, este inadmisibil ca Presedintele Republicii sa astepte demisia Ministrului Justitiei.

Presedintele Klaus Iohannis ii cere demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat vineri demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care il acuza de un comportament iresponsabil pentru ca a inclus in ordonanta de urgenta pe justitie prevederi fara nicio legatura cu solicitarile Comisiei.

Ludovic Orban, despre OUG pe Legile Justitiei: E mult prea putin demisia lui Tudorel Toader. PSD-ALDE ne arunca la PERIFERIA EUROPEI (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, ca demisia lui Tudorel Toader este prea putin fata de modificarile Legilor justitiei, care risca sa arunce Romania la periferia Europei. Am cerut.

Tudorel Toader, dupa sedinta Comisiei de la Venetia: Nu sunt multumiti doar cu amanarea pensionarii anticipate a magistratilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris vineri pe Facebook, dupa discutiile din cadrul Comisiei de la Venetia privind modificarile aduse legilor Justitiei si Codurilor penale din Romania, ca expertii institutiei nu sunt multumiti doar cu amanarea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )