Libnet.ro
UNICEF

19:45

Sorina Matei il contrazice pe Tudorel Toader, dupa ce ministrul a anuntat EPURARI masive la DNA: Legea stabileste FIX pe INVERS decat spuneti dumneavoastra!

B1 B1,
Sorina Matei il contrazice pe Tudorel Toader, dupa ce ministrul a anuntat EPURARI masive la DNA: Legea stabileste FIX pe INVERS decat spuneti dumneavoastra!

Jurnalista Sorina Matei il contrazice pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care a anuntat ca procurorii care au venit in DNA fara a avea suficienta vechime si experienta, vor fi trimisi inapoi la. continuă pe B1

Planul lui Tudorel Toader dupa decizia de extradare in cazul lui Sebastian Ghita

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni dimineata, despre respingerea cererii de extradare a lui Sebastian Ghita, ca trebuie vazut ce anume au evocat judecatorii si daca sunt chestiuni de.

Planul lui Tudorel Toader dupa respingerea cererii de extradare in cazul lui Sebastian Ghita

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni dimineata, despre respingerea cererii de extradare a lui Sebastian Ghita, ca trebuie vazut ce anume au evocat judecatorii si daca sunt chestiuni de.

Tudorel Toader, dupa respingerea candidatilor pentru sefia DNA: Sa se inscrie cat mai multi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, referindu-se la respingerea candidatilor pentru functia de procuror-sef al DNA, ca un program managerial trebuie sa cuprinda obligatoriu radiografia.

Procuroarea Antonia Diaconu cere demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care l acuza de manipulare

Procuroarea Antonia Diaconu cere, intr-o postare pe Facebook, demisia lui Tudorel Toader, pe care il acuza de manipulare, dupa ce ministrul Justitiei a anuntat in urma cu o zi ca doreste o OUG prin care sa poata fi revizuite condamnarile date in baza protocoalelor si a criticat procurorii sefi care accepta invitatii venite de la ambasade.

Prima reactie din PSD dupa ce Tudorel Toader a anuntat evaluarea procurorului General: Lazar trebuie demis

Vestea ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va face o evaluarea a activitatii procurorului general Augustin Lazar a provocat bucurie in randul membrilor PSD. Secretarul general adjunct Codrin Stefanescu a.

Tudorel Toader anunta ca va face DEZVALUIRI de proportii despre DNA: Voi posta procedura dupa care s-au facut numirile din 2004 pana azi

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat ca va publica informatii cu privire la procedura prin care au fost numiti sefii de parchete incepand din anul 2004. Probabil, totusi, voi posta astazi sa.

Tudorel Toader anunta OUG pentru revizuirea condamnarilor definitive: Un judecator sa verifice daca a fost condamnat pe interceptari nelegale sau protocoale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri seara ca ii va propune premierul Viorica Dancila adoptarea de catre Guvern a unui ordonante de urgenta prin care sa fie schimbate conditiile de.

Tudorel Toader anunta EPURARI MASIVE la DNA: Multi dintre procurori trebuie trimisi inapoi la structurile de unde au fost adusi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri seara, in contextul in care a respins pe toti cei patru candidati pentru sefia DNA, ca isi doreste un procuror-sef care odata numit sa reformeze.

Tudorel Toader, masuri ce vizeaza toti procurorii din Romania: Anunt de ultima ora a ministrului

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri seara ca a trimis o adresa catre toate instantele din tara prin care salile de judecata sa fie reamenajate in asa fel incat pozitia procurorului s.

Tariceanu, dupa anuntul lui Tudorel Toader privind revizuirea sentintelor definitive: Si vinovatii au dreptul la un proces corect!

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, reactioneaza dupa anuntul facut de ministrul Tudorel Toader privind adoptarea unei ordonante de urgenta pentru revizuirea sentintelor date pe.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2748 seconds )