Libnet.ro
UNICEF

23:45

Sorina Matei: Daniel Morar este cel amenintat de Florian Coldea

România Liberă România Liberă,
Sorina Matei: Daniel Morar este cel amenintat de Florian Coldea

Matei sustine ca personajul vizat de amenintarile fostului prim-adjunct al directorului SRI ar fi ni. continuă pe România Liberă

Daniel Dragomir: Daniel Morar este tinta lui Maior si Coldea. Se cereau denunturi despre fostul sef DNA

Daniel Dragomir, fost ofiter SRI, a declarat ca relatia lui Daniel Morar, judecator CCR, cu SRI a fost intotdeauna rece, iar judecatorul a devenit o tinta pentru sefii SRI inca de acum cativa.

Daniel Dragomir: Daniel Morar este tinta lui Maior si Coldea. Se cereau denunturi despre fostul sef DNA (VIDEO)

Daniel Dragomir, fost ofiter SRI, a declarat ca relatia lui Daniel Morar, judecator CCR, cu SRI a fost intotdeauna rece, iar judecatorul a devenit o tinta pentru sefii SRI inca de acum cativa.

Fostul procuror sef al DNA, Daniel Morar, referitor la protocolul desecretizat: Unele dispozitii incalca legea

Judecatorul Curtii Constitutionale, Daniel Morar, vorbeste, in cadrul unui interviu acordat jurnalistei Sorina Matei, despre protocolul desecretizat saptamana trecuta. Judecatorul spune ca.

Daniel Morar: Cat timp am fost la conducerea DNA, nu am agreat, nu am respectat si nu am aplicat Protocolul semnat in 2009 de Parchetul General cu SRI (VIDEO)

Fostul procuror-sef al DNA, Daniel Morar, a criticat in termeni duri, intr-un interviu oferit in exclusivitate jurnalistei Sorina Matei, protocolul semnat intre Parchetul General si SRI in 2009. Au existat.

Daniel Morar, replica pentru Laura Codruta Kovesi

Daniel Morar ii da replica Laurei Codruta Kovesi, dupa ce aceasta a spus ca Morar a vrut sa incheie un protocol direct cu SRI. Dispozitia si atitudinea mea ca procuror-sef al DNA, atat timp cat am.

Protocolul DNA-SRI a fost aplicat si in perioada lui Daniel Morar, a fost aplicat ani de zile de mii de magistrati, nimeni nu a sesizat ca ar fi ceva ilegal

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, astazi, la Europa FM ca protocolul de colaborare a DNA cu SRI s-a aplicat si atunci cand Daniel Morar a condus DNA, ca a fost aplicat ani de zile de catre magistrati si ca nimeni, nici Daniel Morar, nici altcineva nu a denuntat ca ar fi fost ceva ilegal in acest protocol.

Kovesi: Protocolul DNA-SRI a fost aplicat si in perioada lui Daniel Morar, a fost aplicat ani in sir de mii de magistrati, nimeni nu a sesizat ca ar fi ceva ilegal

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat marti la Europa FM ca protocolul de colaborare a DNA cu SRI s-a aplicat si atunci cand Daniel Morar a condus DNA, ca a fost aplicat ani in sir de catre magistrati si ca nimeni, nici Daniel Morar, nici altcineva nu a denuntat ca ar fi fost ceva ilegal in acest protocol.

Daniel Morar, replica pentru Kovesi: Evaluarea mea din 2009 a fost ca unele dintre prevederile protocolului incalca dispozitiile Codului de Procedura Penala. CSM sa analizeze implicatiile protocolului

Laura Codruta Kovesi a declarat marti, in scandalul protocolului SRI-DNA, ca acest protocol a fost facut inclusiv cu acordul lui Daniel Morar, care nu a denuntat atunci nicio ilegalitate in intelegerea dintre ce.

Kovesi il contrazice pe Daniel Morar: Protocolul cu SRI a fost aplicat si in mandatul sau la DNA. Nu l-a denuntat niciodata ca ilegal

Dupa ce fost procuror-sef al DNA, Daniel Morar, a criticat in termeni duri protocolul semnat intre Parchetul General si SRI in 2009 si a afirmat ca nu l-a respectat niciodata in mandatul sau, Laura Codruta Ko.

Daniel Morar: Cat timp am fost la conducerea DNA, nu am respectat protocolul cu SRI

Daniel Morar, fost Procuror Sef al DNA: Cat timp am fost la conducerea DNA, nu am agreat, nu am res.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )