Libnet.ro
UNICEF

09:30

Sorina Pintea, acum un an, despre coruptia din sanatate: inca avem o problema cum ne comportam cu pacientii daca nu primim spaga

Adevărul Adevărul,
Sorina Pintea, acum un an, despre coruptia din sanatate: inca avem o problema cum ne comportam cu pacientii daca nu primim spaga

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, arestata sambata seara pentru luare de mita in forma continuata, vorbea in urma cu un an despre coruptia din sanatate in timpul unei vizite la Piatra Neamt. Declaratiile erau facute in contextul arestarii unor ortopezi de la Spitalul Judetean. continuă pe Adevărul

UPDATE Sorina Pintea, anchetata de DNA pentru luare de mita, intr-un dosar privind achizitii specifice luptei cu coronavirusul. Perchezitii de amploare in Spitalul din Baia Mare

UPDATE Sorina Pintea nu a fost retinuta formal inca, dar procurorii anticoruptie desfasoara o serie de perchezitii in Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare, ce sunt preconizate sa se incheie in.

Sorina Pintea va fi suspendata din PSD

Sorina Pintea, arestata preventiv intr-un dosar de luare de mita, va fi suspendata din PSD, a precizat, duminica, pe pagina sa de Facebook, presedintele organizatiei Maramures a partidului, Gabriel Zetea.

Sorina Pintea, SUSPENDATA din PSD! Cine o va inlocui?

Dupa ce a fost arestata, fiind acuzata de luare de mita, Sorina Pintea va fi inlocuita din functie si suspendata din PSD, a declarat presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, pe pagina.

Ce spunea Sorina Pintea despre coruptie pe vremea cand era ministru al Sanatatii

Sorina Pintea declara anul trecut, pe vremea cand era ministru al Sanatatii, ca suntem un popor de infractori, referitor la atitudinea romanilor fata de respectarea legilor si coruptia din spitale. La mai putin de un an, Pintea este audiata intr-un dosar de achizitii la Spitalul Judetean Baia Mare, la care este manager.

Sorina Pintea cere sa fie transferata la un spital din sistemul public, acuzand agravarea starii de sanatate

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, aflata in arest preventiv ca urmare acuzatiei de luare de mita, cere transferul la un spital din sistemul public, respectiv la Spitalul Sfanta Maria, afirmand ca starea de sanatate i s-a agravat.

Decizie de ultima ora a magistratilor! Sorina Pintea, arestata preventiv pentru 30 de zile

Sorina Pintea, fostul Ministru la Sanatate, dupa ce si-a pierdut portofoliul din guvernarea PSD, s-a intors la Baia Mare ca director al spitalului din localitate. Procurorii DNA au avut suspiciuni asupra fostului ministru de luare de mita. UPDATE: Sorina Pintea a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, conform deciziei Tribunalului Bucuresti. Decizia nu este .

Legaturi bolnavicioase in PSD. Sorina Pintea i-a cedat locul de senator lui Liviu Pop in 2016. Apoi, Pintea a ajuns ministrul Sanatatii cu sprijinul lui Pop

Sorina Pintea a obtinut un loc de senator pe listele PSD in Maramures la alegerile parlamentare din decembrie 2016, insa a renuntat la functie. in locul sau a urcat urmatorul clasat: Liviu Pop. Ulterior, Sorina Pintea a fost sustinuta de Liviu Pop pentru functia de ministru al Sanatatii, confrima surse politice pentru Adevarul. Acum, Sorina Pintea si Liviu Pop sunt implicati intr-un dosar de coruptie.

Ambulanta, chemata pentru Sorina Pintea, in arest

O ambulanta a fost chemata duminica dimineata la Arestul Central din Capitala chiar pentru Sorina Pintea. Potrivit informatiilor, fostul ministru al Sanatatii a acuzat probleme de sanatate.

Legaturi nebanuite in PSD. Sorina Pintea i-a cedat locul de senator lui Liviu Pop, in 2016. Pintea a ajuns apoi ministru cu sprijinul lui Pop

O legatura stransa intre Sorina Pintea si Liviu Pop iese acum la iveala, odata cu dosarul de coruptie in care s-a scufundat fostul ministru al Sanatatii.

ELENA UDREA, DESPRE SORINA PINTEA: Sper ca este nevinovata, ca este o inscenare

Elena Udrea a declarat duminica, in cadrul unui eveniment sportiv caritabil, despre Sorina Pintea, aflata in arest preventiv sub acuzatia de luare de mita, ca spera ca este nevinovata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )