Libnet.ro
UNICEF

09:00

Sorina Pintea anunta ca ar putea cere retragerea acreditarii unor spitale. Despre problemele din sistem: Ne-am saturat sa fim aratati cu degetul doar noi, autoritatile

Hotnews Hotnews,
 Sorina Pintea anunta ca ar putea cere retragerea acreditarii unor spitale. Despre problemele din sistem: Ne-am saturat sa fim aratati cu degetul doar noi, autoritatile

Controalele facute in ultima perioada de Ministerul Sanatatii nu au fost un exercitiu de imagine si vor continua, a declarat, luni dimineata, ministrul Sanatatii, la dezbaterea Profit Health Forum. Sorina Pintea a spus ca aceste unitati sunt acreditate si ca ea ar retrage acreditarea unor spitale si probabil ca va cere acest lucru, fara a preciza despre ce spitale este vorba. Ministrul Sanatatii a trimis, saptamana trecuta, controale despre care a spus ca au fost neanuntate, la spitalele din Targu Jiu si Ploiesti. continuă pe Hotnews

Sorina Pintea va cere retragerea acreditarii pentru doua spitale de urgenta

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni ca va propune Autoritatii Nationale pentru Management al Calitatii in Sanatate retragerea acreditarii spitalelor controlate saptamana trecuta - Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti si Spitalul.

Ministrul Sanatatii va propune retragerea acreditarii Spitalului Judetean de Urgenta

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, va propuneAutoritatii Nationale pentru Management al Calitatii in Sanatate retragerea acreditarii Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti si Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu, pe care le-a controlat saptamana trecuta.

Ministrul Sanatatii va propune retragerea acreditarii spitalelor de urgenta din Targu Jiu si Ploiesti

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, astazi, ca va propune Autoritatii Nationale pentru Management al Calitatii in Sanatate retragerea acreditarii spitalelor controlate saptamana trecuta - Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti si Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu.

Ministrul Sanatatii propune retragerea acreditarii pentru doua Spitale Judetene de Urgenta: Mi se lipeau pantofii pe jos, se spala cu apa neagra, asternuturile erau murdare, sigur erau infectii nedeclarate

Sorina Pintea, ministerul Sanatatii, a declarat, luni, ca va propune Autoritatii Nationale pentru Management al Calitatii in Sanatate retragerea acreditarii spitalelor controlate saptamana trecuta, si.

Ministrul Sanatatii va propune retragerea acreditarii spitalelor judetene de urgenta din Targu Jiu si Ploiesti

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni ca va propune Autoritatii Nationale pentru Management al Calitatii in Sanatate retragerea acreditarii spitalelor controlate saptamana trecuta -.

Ministrul Sorina Pintea, control la miezul noptii in spitalul groazei. Unde a gasit mizerie

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a decis sa faca un control neanuntat in Spitalul Judetean de Urgenta Prahova. A ajuns acolo la miezul noptii, dupa ce l-a sunat pe presedintele Consiliului Judetean Prahova si l-a rugat sa se intalneasca in fata unitatii medicale. Sorina Pintea a luat la pas cateva sectii. Concluzia: mizerie si dispret pentru pacienti.

SORINA PINTEA, DUPA CONTROLUL INOPINAT LA PLOIESTI: Spitalul nu era curat, iar medicii nu fac fata

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, sambata, ca in urma controlului pe care l-a efectuat la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti a constatat ca acesta nu era curat, iar medicii nu fac fata, precizand ca vor urma si alte astfel de controale.

Sorina Pintea, despre Ion Iliescu: Nu pot discuta despre starea dansului de sanatate. Familia nu si-a dat acordul

MinistrulSanatatii, Sorina Pintea, a confirmat ca familia lui Ion Iliescu nu si-a dat acordul pentru comunicarea de informatii publice legate de starea de sanatate a fostului presedinte. Da,.

Sorina Pintea, despre constructia spitalelor regionale: 2024 este un termen optimist

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a precizat, duminica, ca 2024 este un termen optimist pentru constructia spitalelor regionale. Acestea se afla in diferite etape in ceea ce priveste cererea de finantare.

Sorina Pintea a facut vineri-noapte un control la spitalul Ploiesti / Ministrul a cerut demiterea unui director si un control urgent al DSP

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a cerut, in urma unui control facut in noaptea de vineri spre sambata la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, unitate medicala in care s-au semnalat mai multe neregulile, demiterea unui director si control urgent al DSP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )