Libnet.ro
UNICEF

20:45

Sorina Pintea va cere retragerea acreditarii pentru doua spitale de urgenta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sorina Pintea va cere retragerea acreditarii pentru doua spitale de urgenta

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni ca va propune Autoritatii Nationale pentru Management al Calitatii in Sanatate retragerea acreditarii spitalelor controlate saptamana trecuta - Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti si Spitalul. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Sanatatii propune retragerea acreditarii pentru doua Spitale Judetene de Urgenta: Mi se lipeau pantofii pe jos, se spala cu apa neagra, asternuturile erau murdare, sigur erau infectii nedeclarate

Sorina Pintea, ministerul Sanatatii, a declarat, luni, ca va propune Autoritatii Nationale pentru Management al Calitatii in Sanatate retragerea acreditarii spitalelor controlate saptamana trecuta, si.

Ministrul Sanatatii, explicatii privind solicitarea retragerii acreditarilor pentru cele doua spitale din tara: Am gasit multe neconformitati

Scandal urias in urma deciziei ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, de a cere retragerea acreditarii pentru doua spitale mari din tara, dupa ce a gasit dezastru in urma unor controale. Este vorba despre.

Sorina Pintea anunta ca ar putea cere retragerea acreditarii unor spitale. Despre problemele din sistem: Ne-am saturat sa fim aratati cu degetul doar noi, autoritatile

Controalele facute in ultima perioada de Ministerul Sanatatii nu au fost un exercitiu de imagine si vor continua, a declarat, luni dimineata, ministrul Sanatatii, la dezbaterea Profit Health Forum. Sorina Pintea a spus ca aceste unitati sunt acreditate si ca ea ar retrage acreditarea unor spitale si probabil ca va cere acest lucru, fara a preciza despre ce spitale este vorba. Ministrul Sanatatii a trimis, saptamana trecuta, controale despre care a spus ca au fost neanuntate, la spitalele din Targu Jiu si Ploiesti.

Ministrul Sanatatii va propune retragerea acreditarii Spitalului Judetean de Urgenta

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, va propuneAutoritatii Nationale pentru Management al Calitatii in Sanatate retragerea acreditarii Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti si Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu, pe care le-a controlat saptamana trecuta.

Ce se intampla cu spitalele din Targu Jiu si Ploiesti: decizia ministrului Sanatatii

Ministerul Sanatatii a pus lupa pe spitalele de stat din tara. Mai multe controale inopinate au avut loc in ultima perioada. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca va propune retragerea acreditarii pentru doua spitale: Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti si Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu. Ambele unitati au fost verificate recent, iar [] .

Ministrul Sanatatii va propune retragerea acreditarii spitalelor de urgenta din Targu Jiu si Ploiesti

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, astazi, ca va propune Autoritatii Nationale pentru Management al Calitatii in Sanatate retragerea acreditarii spitalelor controlate saptamana trecuta - Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti si Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu.

Ministrul Sanatatii va propune retragerea acreditarii spitalelor judetene de urgenta din Targu Jiu si Ploiesti

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni ca va propune Autoritatii Nationale pentru Management al Calitatii in Sanatate retragerea acreditarii spitalelor controlate saptamana trecuta -.

Ministrul Sanatatii a descoperit mizerie crunta in doua spitale din Romania: Mi se lipeau pantofii pe jos, se spala cu apa neagra, asternuturile erau murdare

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, taie in carne vie dupa ce a descoperit mizerie crunta in doua spitale din Romania. Un control inopinat la Spitalul Judetean Gorj, apoi la Spitalul de Urgenta din.

Sorina Pintea, controale in miezul noptii. Nu ma asteptam sa gasesc mizerie

Seria controalelor in spitale continua. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a vrut sa vada exact ce se intampla la Ploiesti si s-a dus noaptea, astfel incat nimeni sa nu se astepte. A luat la pas.

Control inopinat, in miez de noapte, la Spitalul Judetean Ploiesti: Sorina Pintea cere demiterea unui director si un control urgent al DSP

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a efectuat, in noaptea vineri spre sambata, un control inopinat la Spitalul Judetean Ploiesti. Aceasta s-a declarat nemultumita de ce a descoperit si a cerut demiterea.

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )