Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sorina Pintea a contestat arestul preventiv

Antena3 Antena3,
Sorina Pintea a contestat arestul preventiv

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a contestat masura arestului preventiv, in dosarul in care este acuzata de luare de mita. continuă pe Antena3

Ambulanta pentru Sorina Pintea, la Arestul Central. Fostului ministru i s-a facut rau

Sorina Pintea a suferit un soc in Arestul Central si a fost nevoie de interventia unei ambulante. Fostul ministru s-a plans ca nu-si mai simte partea dreaptaa corpului. Medicii au efectuat mai multe inv.

Sorina Pintea, in arest preventiv. Reactia ei dupa ce a aflat ce suma va lua spaga: Super tare, perfect - referat DNA

Tribunalul Bucuresti a emis, sambata seara, un mandat de arestare preventiva timp de 30 de zile pe numele fostului ministru al Sanatatii Sorina Pintea, in dosarul in care este suspectata ca ar fi primit mita. Decizia nu este definitiva.

ELENA UDREA, DESPRE SORINA PINTEA: Sper ca este nevinovata, ca este o inscenare

Elena Udrea a declarat duminica, in cadrul unui eveniment sportiv caritabil, despre Sorina Pintea, aflata in arest preventiv sub acuzatia de luare de mita, ca spera ca este nevinovata.

Sorina Pintea, audiata la DNA. Fostul ministru al Sanatatii, vizat intr-un dosar de luare de mita

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a fost adusa in aceasta dimineata la DNA Bucuresti, unde este audiata de procurori intr-un dosar de luare de mita. Potrivit Digi 24, Pintea a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie in jurul orei sase dimineata.

Sorina Pintea, dusa la audieri in Bucuresti. Fostul ministru al Sanatatii, vizat intr-un dosar de coruptie

Operatiunea s-a incheiat. Sorina Pintea a fost dusa la Bucuresti pentru a fi audiata. Cel mai probabil, fostul ministru al Sanatatii va fi retinut.

Sorina Pintea, audiata la DNA Bucuresti. Fostul ministru al Sanatatii, vizat intr-un dosar de luare de mita (VIDEO)

Sorina Pintea a fost adusa sambata dimineata la sediul DNA din Bucuresti pentru audieri. Fostul ministru al Sanatatii ar fi primit spaga pentru achizitionarea de echipamente medicale folosite la combaterea.

Sorina Pintea a fost retinuta de DNA

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea a fost retinuta pentru 24 de ore de DNA in dosarul in care este acuzata de luare de mita.

Adina Anghelescu, noi informatii despre Sorina Pintea: Este retinuta de DNA!

Adina Anghelescu a venit cu noi informatii despre Sorina Pintea. Se pare ca fostul ministru al Sanatatii a fost retinuta de procurorii DNA.

Decizie de ultima ora a magistratilor! Sorina Pintea, arestata preventiv pentru 30 de zile

Sorina Pintea, fostul Ministru la Sanatate, dupa ce si-a pierdut portofoliul din guvernarea PSD, s-a intors la Baia Mare ca director al spitalului din localitate. Procurorii DNA au avut suspiciuni asupra fostului ministru de luare de mita. UPDATE: Sorina Pintea a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, conform deciziei Tribunalului Bucuresti. Decizia nu este .

Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile

Sorina Pintea, fostul minstru al Sanatatii in Guvernul Dancila, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, dupa o decizie luata, in aceasta seara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3087 seconds )