Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorina Pintea: Am convingerea ca nu va trece motiunea de cenzura Sanatatea va primi bani la rectificarea bugetara

Adevărul Adevărul,
Sorina Pintea: Am convingerea ca nu va trece motiunea de cenzura Sanatatea va primi bani la rectificarea bugetara

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni ca este convinsa ca nu va trece motiunea de cenzura care va fi dezbatuta joi in Parlament si a sustinut ca rectificarea bugetara va aduce bani la Sanatate. continuă pe Adevărul

Traian Basescu: Greu de spus daca va trece motiunea de cenzura. Orban se bazeaza pe trei tradatori de profesie, si anume Hunor, Tariceanu si Ponta (VIDEO)

Eurodeputatul PMP Traian Basescu a declarat luni seara, in direct pe B1TV, ca este greu de spus care va fi rezultatul motiunii de cenzura de joi, pentru ca Ludovic Orban, presedintele PNL, isi bazeaza.

SORINA PINTEA: Examenul de rezidentiat se amana pentru 8 decembrie

Ministerul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, vineri, ca examenul de rezidentiat care ar fi trebuit sa aiba loc in 17 noiembrie a fost amanat.

Noi detalii despre ranitii in accidentul din Ialomita! Ministrul Sorina Pintea a facut anuntul

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca cele 6 femei ranite in accidentul grav produs sambata dimineata in zona localitatii Sfantul Gheorghe din Ialomita sunt in stare stabila. Victimele se.

Criza medicamentelor si exportul paralel. Producator: Cu o interdictie temporara de 6 luni, vom fi in situatia de a le arde Ministrul Sorina Pintea: Am primit multiple sesizari, pentru mine si un singur pacient conteaza

EXCLUSIV ONLINE intalnire cu scantei intre Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, si reprezntantii industriei de medicamente din Romania. Cei din urma ar dori mai multa libertate in privinta exportului de.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: Se analizeaza lista medicamentelor propuse pentru interzicerea exportului

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat luni ca se analizeaza in continuare lista celor 172 de medicamente propuse pentru interzicerea exportului timp de sase luni. Ea a precizat ca ordinul privind.

Sorina Pintea, despre starea pasagerilor raniti in carnagiul de la Ialomita

Sorina Pintea a vorbit, in exclusivitate, pentru Antena 3, despre starea victimelor ajunse la spitalele din Bucuresti in urma carnagiului din Ialomita. Ministrul Sanatatii sustine ca sunt doua victime la.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: Victimele de la Colectiv vor avea acces la tratament atat timp cat au nevoie

In urma scrisorii pe care victimele de la Colectiv au adresat-o Ministrului Sanatatii, ministrul Sorina Pintea s-a intalnit cu acestia si a dat asigurari ca va propune o schimbare de legislatie care sa le as.

Sorina Pintea: Examenul de rezidentiat se amana pentru 8 decembrie. Este in pericol integrarea pe piata muncii a mii de absolventi

Examenul de rezidentiat, care ar fi trebuit sa aiba loc pe 17 noiembrie, se amana pentru data de 8 decembrie, a anuntat vineri ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Amanarea examenului de rezidentiat pune in pericol integrarea pe piata muncii a.

Examenul de rezidentiat se amana pentru 8 decembrie, in lipsa unui ministru al Educatiei. Sorina Pintea: Nu are cine semna ordinele de examen

Examenul de rezidentiat pentru studentii de la Medicina se amana, a anuntat ministru Sanatatii Sorina Pintea, vineri, dupa cenu a putut fi organizat la timp pentru ca nu.

Decizie fara precedent: Examenul de rezidentiat se amana pentru 8 decembrie. Sorina Pintea: Suntem in imposibilitatea de a sustine rezidentiatul pe 17 noiembrie

Decizie fara precedent: examenul de rezidentiat, care ar fi trebuit sa aiba loc pe 17 noiembrie, se amana pentru data de 8 decembrie, a anuntat vineri ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a explicat ca pentru organizarea examenului este necesara emiterea a 7 ordine de ministru, dintre care 3 comune - Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei - iar solutia unei Ordonante de Urgenta, solutie vehiculata in spatiul public, nu este posibila.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )