Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: Se analizeaza lista medicamentelor propuse pentru interzicerea exportului

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: Se analizeaza lista medicamentelor propuse pentru interzicerea exportului

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat luni ca se analizeaza in continuare lista celor 172 de medicamente propuse pentru interzicerea exportului timp de sase luni. Ea a precizat ca ordinul privind. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii analizeaza lista medicamentelor propuse pentru interzicerea exportului

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat luni ca se analizeaza in continuare lista celor 172 de.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: Victimele de la Colectiv vor avea acces la tratament atat timp cat au nevoie

In urma scrisorii pe care victimele de la Colectiv au adresat-o Ministrului Sanatatii, ministrul Sorina Pintea s-a intalnit cu acestia si a dat asigurari ca va propune o schimbare de legislatie care sa le as.

Criza medicamentelor si exportul paralel. Producator: Cu o interdictie temporara de 6 luni, vom fi in situatia de a le arde Ministrul Sorina Pintea: Am primit multiple sesizari, pentru mine si un singur pacient conteaza

EXCLUSIV ONLINE intalnire cu scantei intre Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, si reprezntantii industriei de medicamente din Romania. Cei din urma ar dori mai multa libertate in privinta exportului de.

Noi detalii despre ranitii in accidentul din Ialomita! Ministrul Sorina Pintea a facut anuntul

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca cele 6 femei ranite in accidentul grav produs sambata dimineata in zona localitatii Sfantul Gheorghe din Ialomita sunt in stare stabila. Victimele se.

Decizie fara precedent: Examenul de rezidentiat se amana pentru 8 decembrie. Sorina Pintea: Suntem in imposibilitatea de a sustine rezidentiatul pe 17 noiembrie

Decizie fara precedent: examenul de rezidentiat, care ar fi trebuit sa aiba loc pe 17 noiembrie, se amana pentru data de 8 decembrie, a anuntat vineri ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a explicat ca pentru organizarea examenului este necesara emiterea a 7 ordine de ministru, dintre care 3 comune - Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei - iar solutia unei Ordonante de Urgenta, solutie vehiculata in spatiul public, nu este posibila.

Sorina Pintea: Am convingerea ca nu va trece motiunea de cenzura Sanatatea va primi bani la rectificarea bugetara

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni ca este convinsa ca nu va trece motiunea de cenzura care va fi dezbatuta joi in Parlament si a sustinut ca rectificarea bugetara va aduce bani la Sanatate.

Sorina Pintea: Examenul de rezidentiat se amana pentru 8 decembrie. Este in pericol integrarea pe piata muncii a mii de absolventi

Examenul de rezidentiat, care ar fi trebuit sa aiba loc pe 17 noiembrie, se amana pentru data de 8 decembrie, a anuntat vineri ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Amanarea examenului de rezidentiat pune in pericol integrarea pe piata muncii a.

Ministrul Sanatatii, in vizita la doua dintre victimele accidentului de pe DN2A: Sunt detubate, respira singure

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a mers luni la Spitalul Floreasca, in vizita la doua dintre victimele accidentului din Ialomita, urmand ca dupa-amiaza sa vada care este starea de sanatate a femeilor internate la Spitalul Bagdasar Arseni.

Ministrul Sanatatii, despre motiunea de cenzura: Am convingerea ca nu va trece

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni ca are convingerea ca motiunea de cenzura, care va fi dezbatuta joi in Parlament, nu va trece. Eu cred ca nu va trece, dar vom vedea. Eu cred ca in.

SORINA PINTEA: Examenul de rezidentiat se amana pentru 8 decembrie

Ministerul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, vineri, ca examenul de rezidentiat care ar fi trebuit sa aiba loc in 17 noiembrie a fost amanat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,316 seconds )