Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorina Pintea, despre Cazul Buzau: Am cerut o verificare amanuntita si rapida Corpului de Control. Daca este neglijenta, vom actiona in consecinta

Hotnews Hotnews,
 Sorina Pintea, despre Cazul Buzau: Am cerut o verificare amanuntita si rapida Corpului de Control. Daca este neglijenta, vom actiona in consecinta

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca a cerut Corpului de Control o verificare la Spitalul de Psihiatrie din Sapoca si a subliniat ca va actiona in consecinta daca a fost neglijenta. Ministerul anunta ca in tura se aflau un medic, 7 asistenti, 3 infirmiere si 2 muncitori pentru supravegherea bolnavilor. continuă pe Hotnews

Sorina Pintea, despre tragedia de la Sapoca: Eu cred ca putea fi evitata

Ministrul Sanatatii Sorina Pintea a afirmat duminica ca tragedia de la Spitaul de psihiatrie Sapoca unde un pacient a omorat patru persoane si a ranit alte noua putea fi evitata. Ministrul a mai adaugat ca desi la spital au fost aprobate si finantate 45 de noi posturi, acestea nu s-au ocupat si nici nu s-au scos la concurs.

Procuror, despre Cazul Buzau: Atacatorul nu poate fi audiat, este in sevraj si sedat

Barbatul de 38 de ani care a omorat patru pacienti si a ranit alti noua la Spitalul Sapoca din Buzau nu a fost inca audiat, fiind in spital, sub tratament si paza, au declarat reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Buzau.

Sorina Pintea, noi precizari despre masacrul de la Sapoca: S-a produs un lung sir de erori umane. Nu se pune problema lipsei de personal

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facutnoi declaratii duminica seara despre cazul masacrului comis la Spitalul de Psihiatrie Sapoca. Aflata in control la unitatea medicala, ea a tinut.

Pintea merge la spitalul Sapoca pentru a coordona personal ancheta, la dispozitia premierului

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca, la dispozitia premierului, se deplaseaza la Spitalul Sapoca, pentru a coordona personal ancheta interna, dupa ce un pacient a omorat alti patru pacienti si a ranit alti noua. Ministrul subliniaza ca acest caz impune masuri urgente, transmitand, totodata, compasiunea sa familiilor indurerate.

Sorina Pintea: Nu plec de aici pana Corpul de Control nu finalizeaza raportul

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, la Buzau, unde a venit pentru a supraveghea ancheta .

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii: Tragedia de la Sapoca putea fi evitata. Sindicatele au solicitat doar sporuri, nu si suplimentarea locurilor de munca

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a declarat, duminica, la Spitalul de Psihiatrie Sapoca din judetul Buzau, ca, in opinia ei, tragedia de sambata noapte putea fi evitata, potrivit digi24. ro. Am trim.

Pintea, despre tragedia de la Spitalul Sapoca: S-a produs un lung sir de erori umane

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a sosit duminica dupa-amiaza la Spitalul din Sapoca, pentru a urmari finalizarea anchetei Corpului de Control a ministerului, precizand, ca o prima opinie personala, ca.

Sorina Pintea, in drum spre Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca pentru a coordona ancheta interna

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a pornit, duminica, spre Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca pentru a coordona ancheta interna care se desfasoara acolo si pentru a oferi tot sprijinul procurorilor. Orice eroare de procedura trebuie corectata prompt pentru a preveni astfel de drame, a scris Pintea pe Facebook.

Sorina Pintea a trimis Corpul de Control pentru a verifica situatia de la Spitalul de Psihiatrie Sapoca

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a trimis, duminica, Corpul de Control al Ministerului Sanatatii pentru a verifica situatia de la Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Sapoca, unde un pacient internat a ucis patru oameni si a ranit alti noua. Daca este neglijenta, vom actiona in consecinta, a transmis Sorina Pintea.

Sorina Pintea: Cred ca tragedia de la Sapoca s-ar fi putut evita

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a sosit duminica dupa-amiaza la Spitalul din Sapoca, pentru a urmari finalizarea anchetei Corpului de Control a ministerului, precizand, ca o prima opinie personala, ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )