Libnet.ro
UNICEF

21:45

Procuror, despre Cazul Buzau: Atacatorul nu poate fi audiat, este in sevraj si sedat

Hotnews Hotnews,
 Procuror, despre Cazul Buzau: Atacatorul nu poate fi audiat, este in sevraj si sedat

Barbatul de 38 de ani care a omorat patru pacienti si a ranit alti noua la Spitalul Sapoca din Buzau nu a fost inca audiat, fiind in spital, sub tratament si paza, au declarat reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Buzau. continuă pe Hotnews

Sorina Pintea, despre Cazul Buzau: Am cerut o verificare amanuntita si rapida Corpului de Control. Daca este neglijenta, vom actiona in consecinta

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca a cerut Corpului de Control o verificare la Spitalul de Psihiatrie din Sapoca si a subliniat ca va actiona in consecinta daca a fost neglijenta. Ministerul anunta ca in tura se aflau un medic, 7 asistenti, 3 infirmiere si 2 muncitori pentru supravegherea bolnavilor.

Fost sef de la Omoruri, despre cazul crimelor din Caracal: O sa mai gasim resturi de oase

Andrei Banu, fost sef al Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Prahova, a vorbit despre cazul Caracal si profilul lui Gheorghe Dinca. in acest caz este vorba despre un caz tipic de criminal in.

Diana Belbita vorbeste despre cazul Caracal. Cum crede ca se puteau salva Alexandra si Luiza

Diana Belbita a vorbit despre cazul din Caracal, dupa ce a aflat de disparitia Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu. Luptatoarea este de parere ca cele doua fete s-ar fi putut salva daca ar fi practicat un sport. Cum se puteau salva Alexandra si Luiza Fosta concurenta de la Exatlon si Ferma Un nou .

Asociatia Pacientilor, despre cazul Sapoca: Suspiciune de malpraxis medical Colegiul medicilor se autosesizeaza: Este dificil sa apreciem

In cazul de la Sapoca Buzau), unde un barbat internat la psihiatrie a omorat patru pacienti si a ranit alti noua, s-ar putea discuta de suspiciuni de malpraxis, deoarece pacientul agresiv a fost evaluat sumar si exista riscul sa dezvolte crize, este de parere presedintele Asociatiei pentru Protectia Pacientilor, Vasile Barbu. Presedintele Colegiului Medicilor Buzau a declarat ca institutia se va sesiza in privinta tragediei de la Spitalul de Psihiatrie, insa trebuie analizate informatiile pentru a vedea cauzele, mentionand ca numarul supraveghetorilor este mic, iar consecintele deja se vad.

Cazul Buzau: Carnagiul a avut loc in saloanele cu pacienti sedati sau imobilizati la pat, care nu au avut nicio sansa sa se apere

Cei noua pacienti de la Spitalul de Neuropsihiatrie si Masuri pentru Siguranta Sapoca, raniti in noaptea de sambata spre duminica, sunt transferati la patru spitale din Capitala, a declarat seful UPU Buzau, medicul Adrian Zoica. Trei au rani grave. Potrivit unor surse judiciare, carnagiul a avut loc in saloanele 208 si 209 ale Spitalului din Sapoca unde se aflau mai multe persoane sedate sau imobilizate la pat, neavand astfel nicio sansa sa se apere.

Ce stiu prostituatele din Italia despre cazul din Caracal. Ancheta incredibila realizata de Mihai Gadea

Mihai Gadea a fost in Bari, Italia, pe urmele monstrului Dinca, dupa ce un martor-cheie a dat detalii despre reteaua de trafic de carne vie si prostitutie pe care criminalul si LAngelo Bianco ar.

IPJ VRANCEA, despre cazul tinerei care NU a primit ajutor la 112: DISPECERUL A APRECIAT CA NU E PERICOL IMINENT CONVORBIREA INTEGRALA A TINEREI CU DISPECERUL (VIDEO)

Au aparut primele reactii in cazul scandalului din Vrancea unde o tanara care a sunat la 112 pentru a cere ajutor a fost refuzata de dispecerul politiei. Operatorul care i-a transmis ca nu are echipaje.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )