Libnet.ro
UNICEF

11:15

Sorina Pintea, despre epidemia de gripa: Circulatia intensa a virusului se va mentine inclusiv in februarie

Antena3 Antena3,
Sorina Pintea, despre epidemia de gripa: Circulatia intensa a virusului se va mentine inclusiv in februarie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a precizat, miercuri, ca Romania se confrunta cu o epidemie de gripa, avand a treia saptamana epidemica. Da, s-a constatat epidemie, avand a treia saptamana. continuă pe Antena3

Sorina Pintea, despre revenirea elevilor la scoala: Gripa a fost ntotdeauna. Nu e cazul sa cream isterie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat duminica la Digi24, in legatura cu revenirea elevilor la scoala, in pragul unei epidemii de gripa, ca nu e cazul sa cream o isterie, pentru ca gripa a fost intotdeauna in aceasta perioada a anului si ca sunt lucruri simple pe care le putem aplica in cazul in care prezentam simptome. De asemenea, potrivit acesteia, triajul elevilor poate fi facut si de catre profesori.

Medic primar, despre epidemia de gripa: Si tinerii sanatosi pot face complicatii

In plina epidemie de gripa, dr. Maria Gradinaru, medic primar boli infectioase la Spitalul de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi, explica ce ar trebui sa facem pentru a preveni imbolnavirea, de ce este importanta vaccinarea si de ce pot aparea complicatii ale virusului si in cazul persoanelor tinere si sanatoase.

Sorina Pintea: Nu pot sa spun daca avem epidemie de gripa. intr-un judet in care au fost patru decese cauzate de virusul gripal s-a raportat un caz

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat marti seara, ca nu poate declara epidemie de gripa in Romania pentru ca a primit date trunchiate cu privire la numarul de imbolnaviri. Pintea a explicat ca i-.

Sorina Pintea: Este crasa inconstienta. intr-un judet in care au fost patru decese cauzate de virusul gripal s-a raportat un caz

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat marti seara, ca nu poate declara epidemie de gripa in Romania pentru ca a primit date trunchiate cu privire la numarul de imbolnaviri. Pintea a explicat ca i-.

Sorina Pintea, anunt cu privire la gripa: Marti decidem daca vom declara epidemie de gripa

Sorina Pintea a venit cu noi informatii, dupa ce numarul mortilor din cauza gripei a ajuns la 39. Ministrul Sanatatii a declarat ca aceasta saptamana e decisiva, iar atunci se va afla daca putem vorbi.

Pintea: Cazurile de imbolnaviri de gripa au crescut alarmant. inca din prima saptamana au fost luate masuri ca in cazul unei epidemii (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, pentru B1 TV, ca a cerut Institutului National de Sanatate Publica sa prezinte mai devreme datele privind a treia posibil saptamana epidemica, astfel.

Sorina Pintea: Suntem in a treia saptamana epidemica.Este epidemie de gripa la nivel national

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca Romania se afla in cea de-a treia saptamana endemica, astfel ca a fost declarata epidemia de gripa. Particular, in acest an, e faptul ca gripa a venit mai devreme, desi de regula varful cazurilor de gripa este in februarie.

Sorina Pintea: Nu pot sa spun daca avem epidemie de gripa, pentru ca datele sunt trunchiate. intr-un judet cu 4 decese s-a raportat un caz

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat marti seara, la Digi24, ca nu poate anunta daca in Romania exista sau nu epidemie de gripa, desi are datele centralizate de la directiile de sanatate publica din tara, dar sunt trunchiate.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: Saptamana viitoare va fi una decisiva in ceea ce priveste declararea epidemiei de gripa

Saptamana viitoare va fi decisiva. Daca pentru a treia saptamana consecutiv numarul cazurilor diagnosticate va depasi numarul cazurilor estimate, atunci vom declara epidemie de gripa, a declarat Sorina Pintea duminica intr-o interventie la Antena 3.

Gabriela Firea, despre EPIDEMIA DE GRIPA: Nu am primit nicio recomandare sa inchidem scolile. Am facut vaccinul antigripal inca de anul trecut (VIDEO)

Primarul general, Gabriela Firea, a adeclarat, marti, ca nu a primit nicio recomandare de inchidere a scolilor si gradinitelor di cauza gripei. De asemenea, edilul a vorbit si despre problemele de sanatate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )