Libnet.ro
UNICEF

17:00

Sorina Pintea, despre scandalul apei potabile din Capitala: Nu e o problema politica

Antena3 Antena3,
Sorina Pintea, despre scandalul apei potabile din Capitala: Nu e o problema politica

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spune ca scandalul apei potabile din Capitala a ajuns prea departe si nu este o chestiune politica. Daca buletinul de analize care scoate in evidenta faptul ca. continuă pe Antena3

Ministrul Ioan Denes, despre scandalul apei contaminate din Capitala: Apa bruta se incadreaza in prevederile stabilite prin lege (VIDEO)

Ministrul Apelor si Padurilor, Ioan Denes, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, referitor la scandalul apei contaminate din Capitala, ca apa bruta s-a incadrat in prevederile stabilite prin.

Scandalul apei potabile din Bucuresti. Administratia Nationala Apele Romane sustine o conferinta de presa. Si ministrul Pintea va face declaratii

Administratia Nationala ,,Apele Romane sustine luni incepand cu ora 15. 00 o conferinta de presa in scandalul apei potabile din Bucuresti. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat la randul ei o conferinta de presa pe aceesi tema la ora 17. intre timp, viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a anuntat ca-i va face plangere penala ministrului Sanatatii Sorina Pintea.

Scandalul apei potabile din Bucuresti. Ioan Denes, ministrul Apelor si Padurilor: Apa bruta furnizata catre Apa Nova se incadra in limitele normale

Ioan Denes, ministrul Apelor si Padurilor, a declarat luni ca apa bruta furnizata catre Apa Nova Bucuresti se incadra in limitele normale de amoniu si nu necesita tratarea in exces cu clor. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat la randul ei o conferinta de presa pe aceesi tema la ora 17. intre timp, viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a anuntat ca-i va face plangere penala ministrului Sanatatii Sorina Pintea.

Plangere PENALA pe numele ministrului Sanatatii in SCANDALUL APEI POTABILE. Viceprimarul Capitalei a facut anuntul

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a declarat, luni, dupa 3 ore de audieri la Parchetul Militar, ca a depus plangere penala impotriva ministrului Sanatatii, Sorina Pintea. Plangerea lui Badulescu.

Pintea, despre scandalul apei: Daca amoniul era in limitele normale, atunci de ce s-a facut hiperclorinare? Specialistii spun ca exista posibilitatea ca apa sa fi avut o incarcatura bacteriologica foarte mare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a iesit luni intr-o noua conferinta de presa in care a explicat masurile si actiunile demarate in timpul scandalului apei cu clor din Bucuresti. Aceasta a criticat.

Sorina Pintea despre cazul chirurgului cu 8 clase: Angajatorul avea obligatia sa verifice daca are toate documentele, nu doar parafa. Va asigur ca n sistemul public asa ceva nu se poate ntmpla

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, referitor la cazul falsului chirurg italian, ca acesta avea intr-adevar parafa eliberata de DSP, insa pentru a putea profesa mai avea nevoie de inca doua documente - drept de libera practica de la Colegiul Medicilor si aviz de buna practica eliberat de Ministerul Sanatatii - pe care acesta nu le avea, iar angajatorul avea obligatia sa le verifice. Ministerul Sanatatii a adaugat ca va asigur ca in sistemul public asa ceva nu se poate intampla.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 6 februarie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER 0,15 mg/l; pH 7,49; TURBIDITATE: 0,43. S2 - CLOR LIBER 0,18 mg/l; pH 7,.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 5 februarie 2019

33 mg/l; pH.

PINTEA, DESPRE ACUZATIILE LUI BADULESCU: Nu am difuzat informatii false

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spune ca nu a difuzat informatii false in scandalul apei cu clor din Bucuresti.

Gabriela Firea, atac la Sorina Pintea in scandalul apei: Trebuie permanent ca unii din Guvern sa creeze sentimentul ca Bucurestiul este un oras in care este greu sa traiesti? (VIDEO)

Primarul General Gabriela Firea a venit luni seara cu o replica dura la adresa ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, in scandalul apei cu clor din municipiul Bucuresti. Aceasta a criticat modul in care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2833 seconds )