Libnet.ro
UNICEF

07:30

Sorina Pintea, dusa la DNA Bucuresti pentru a fi audiata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sorina Pintea, dusa la DNA Bucuresti pentru a fi audiata

ACTUALIZARE - Senatorul Liviu Pop a respins toate acuzatiile si s-a declarat socat. *ACTUALIZARE - Conform unei inregistrari difuzate de Antena 3, Ionut Pintea s-a filmat spunand ca sambata dimineata a fost sunat de senatorul PSD Liviu Pop, care i-a spus ca trebuie sa se intalneasca urgent cu cineva, iar el s-a intalnit cu un domn cu parul grizonat. *ACTUALIZARE - Sorinei Pintea i s-au adus la cunostinta calitatea procesuala si acuzatiile, in conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedura penala si urmeaza sa fie prezentata Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. continuă pe Ziarul Bursa

Sorina Pintea, dusa la DNA Bucuresti pentru a fi audiata, dupa perchezitiile facute in biroul sau de la Spitalul Judetean din Baia Mare

Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii, este dusa la Bucuresti pentru a fi audiata la DNA, dupa ce, vineri, anchetatorii s-au aflat timp de mai multe ore in biroul sau de la Spitalul Judetean din Baia Mare.

Sorina Pintea, dusa la audieri in Bucuresti. Fostul ministru al Sanatatii, vizat intr-un dosar de coruptie

Operatiunea s-a incheiat. Sorina Pintea a fost dusa la Bucuresti pentru a fi audiata. Cel mai probabil, fostul ministru al Sanatatii va fi retinut.

Sorina Pintea, retinuta de DNA pentru luare de mita. Fostul ministru al Sanatatii, acuzat ca a primit 10.000 de euro si 120.000 lei

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a fost retinuta sambata dimineata de procurorii DNA, dupa ce a fost audiata intr-un dosar de luare de mita. Ea va fi prezentata instantei cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Sorina Pintea a fost retinuta. Procurorii DNA cer arestarea preventiva a fostului ministru

Sorina Pintea a fost retinuta pentru 24 de ore. Procurorii anticoruptie cer arestarea preventiva a fostului ministru. Pinteaa fost adusa sambata dimineata la sediulDNAdin Bucuresti.

Sorina Pintea a fost retinuta de DNA

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea a fost retinuta pentru 24 de ore de DNA in dosarul in care este acuzata de luare de mita.

UPDATE Sorina Pintea, anchetata de DNA pentru luare de mita, intr-un dosar privind achizitii specifice luptei cu coronavirusul. Perchezitii de amploare in Spitalul din Baia Mare

UPDATE Sorina Pintea nu a fost retinuta formal inca, dar procurorii anticoruptie desfasoara o serie de perchezitii in Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare, ce sunt preconizate sa se incheie in.

Sorina Pintea, audiata la DNA Bucuresti. Fostul ministru al Sanatatii, vizat intr-un dosar de luare de mita (VIDEO)

Sorina Pintea a fost adusa sambata dimineata la sediul DNA din Bucuresti pentru audieri. Fostul ministru al Sanatatii ar fi primit spaga pentru achizitionarea de echipamente medicale folosite la combaterea.

Sorina Pintea, audiata la DNA Bucuresti intr-un dosar ce vizeaza achizitii publice

Sorina Pintea este audiata de procurorii DNA, sambata dimineata. Fostul ministru al Sanatatii a fost adus la Bucuresti dupa mai bine de 10 ore de perchezitii facute in biroul sau de la spitalul din Baia Mare.

Sorina Pintea, audiata la DNA. Fostul ministru al Sanatatii, vizat intr-un dosar de luare de mita

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a fost adusa in aceasta dimineata la DNA Bucuresti, unde este audiata de procurori intr-un dosar de luare de mita. Potrivit Digi 24, Pintea a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie in jurul orei sase dimineata.

Sorina Pintea, fostul ministru al Sanataapoundii an Guvernul PSD, este audiata la sediul central al DNA

Fostul ministru al Sanataapoundii, Sorina Pintea, este audiata, sacentmbata, la sediul central al Direcapoundiei Naapoundionale Anticorupapoundie, antr-un dosar de corupapoundie, fiind adusa an cursul dimineapoundii, de anchetatori, cu mandat de aducere, de la Baia Mare, au precizat,.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )