Libnet.ro
UNICEF

23:15

SORINA PINTEA: Iohannis nu cunoaste realitatea din Sanatate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SORINA PINTEA: Iohannis nu cunoaste realitatea din Sanatate

Presedintele Klaus Iohannis nu cunoaste realitatea din sistemul de sanatate si ar trebui sa fie mai atent la consilieri, a declarat ieri, la Brasov, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, ea adaugand ca nu intelege care sunt criteriile pe care seful statului le-a folosit pentru a premia spitalele, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Sorina Pintea: Nu inteleg ce criterii a folosit Iohannis pentru a premia spitalele

Presedintele Klaus Iohannis nu cunoaste realitatea din sistemul de sanatate si ar trebui sa fie mai atent la consilieri, a declarat marti, la Brasov, ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a adaugat ca nu intelege care sunt criteriile pe care seful statului le-a folosit pentru a decora cateva spitale.

Iohannis, atacuri dure la adresa ministrului Sanatatii: de ce o acuza pe Sorina Pintea

Presedintele Klaus Iohannis a iesit cu un atac dur la adresa PSD si, in special, la adresa ministrului Sanatatii. Seful statului a reclamat reformele din sanatate, care bat pasul pe loc. ACTUALIZARE: Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a avut o prima reactie dupa declaratiile presedintelui Klaus Iohannis. Aceasta a declarat, intr-o interventie la Antena 3, ca [] .

Sorina Pintea: Prin declaratiile sale, presedintele Iohannis a blamat munca managerilor si investitiile pe care Ministerul Sanatatii le-a facut in aceste spitale. Este trist

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a oferit o noua reactie la declaratiile presedintelui Iohannis, care a spus ca aceasta a pornit o campanie mai degraba de imagine decat una de informare prin spitalele di.

Dupa ce presedintele Iohannis a acuzat-o ca a pornit o campanie de imagine prin spitalele din tara, Sorina Pintea face o vizita inopinata la spitalul din Sinaia

Ministrul Sanatatii Sorina Pintea a facut marti seara o vizita inopinata la spitalul din Sinaia, spunand ca a avut parte de o supriza placuta. Vizita are loc in contextul in care, tot marti, ministrul a avut un schimb de replici cu presedintele Klaus Iohannis, care a caracterizat vizitele sale in spitale drept campanie de imagine.

Sorina Pintea, prima reactie la atacul lui Klaus Iohannis: Presedintele ar trebui mai bine consiliat

Sorina Pintea, actualul ministru al Sanatatii a catalogat declaratiile recente ale presedintelui Klaus Iohannis ca fiind nefondate, adaugand ca nu se stie criteriile prin care a ajuns la asemenea concluzii in.

Sorina Pintea a facut o vizita inopinata la spitalul din Sinaia

Ministrul Sanatatii Sorina Pintea a facut ieri seara, o vizita inopinata la spitalul din Sinaia, spunand ca a avut parte de o supriza placuta. Vizita are loc in contextul in care tot ieri, ministrul a avut un schimb de replici cu presedintele Klaus Iohannis, care a carcterizat vizitele sale in spitale drept campanie de imagine.

Sorina Pintea: Chiar daca exista voci care sunt impotriva si nu isi doresc ca Romania sa reuseasca, vom contrui spitalele regionale, asa cum am promis

Indicatorii tehnico-economici ai studiului de fezabilitate pentru constructia Spitalului Regional de Urgenta Iasi au fost aprobati de catre Consiliul Interministerial, anunta Ministerul Sanatatii. Spitalul ar urma sa aiba 850 de paturi in regim de spitalizare continua si 40 paturi pentru spitalizare de zi. Chiar daca exista voci care sunt impotriva si nu isi doresc ca Romania sa reuseasca, noi vom contrui spitalele regionale, asa cum am promis, afirma ministrul Sorina Pintea.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a fost noaptea trecuta in vizita neanuntata la Spitalul din Sinaia. Ce a gasit acolo

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a fost in noaptea de marti spre miercuri in vizita neanuntata la Spitalul din Sinaia si s-a declarat multumita de conditiile gasite acolo. Managerul unitatii.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: S-a vorbit foarte mult despre justitie si cred ca Tudorel Toader a gresit

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, ca premierul Viorica Dancila este cea care a propus, in cadrul sedintei Comitetului Executiv National CExN) al PSD, schimbarea ministrului.

Sorina Pintea: Vom construi spitalele regionale, asa cum am promis, chiar daca exista voci care sunt impotriva si nu isi doresc ca Romania sa reuseasca

Chiar daca exista voci care sunt impotriva si nu isi doresc ca Romania sa reuseasca, noi vom construi spitalele regionale, asa cum am promis, a declarat Sorina Pintea. Asta chiar in contextul in care.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )