Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: S-a vorbit foarte mult despre justitie si cred ca Tudorel Toader a gresit

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: S-a vorbit foarte mult despre justitie si cred ca Tudorel Toader a gresit

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, ca premierul Viorica Dancila este cea care a propus, in cadrul sedintei Comitetului Executiv National CExN) al PSD, schimbarea ministrului. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a fost noaptea trecuta in vizita neanuntata la Spitalul din Sinaia. Ce a gasit acolo

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a fost in noaptea de marti spre miercuri in vizita neanuntata la Spitalul din Sinaia si s-a declarat multumita de conditiile gasite acolo. Managerul unitatii.

Iohannis, atacuri dure la adresa ministrului Sanatatii: de ce o acuza pe Sorina Pintea

Presedintele Klaus Iohannis a iesit cu un atac dur la adresa PSD si, in special, la adresa ministrului Sanatatii. Seful statului a reclamat reformele din sanatate, care bat pasul pe loc. ACTUALIZARE: Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a avut o prima reactie dupa declaratiile presedintelui Klaus Iohannis. Aceasta a declarat, intr-o interventie la Antena 3, ca [] .

SORINA PINTEA: Iohannis nu cunoaste realitatea din Sanatate

Presedintele Klaus Iohannis nu cunoaste realitatea din sistemul de sanatate si ar trebui sa fie mai atent la consilieri, a declarat ieri, la Brasov, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, ea adaugand ca nu intelege care sunt criteriile pe care seful statului le-a folosit pentru a premia spitalele, conform Agerpres.

Sorina Pintea, la 100 de minute: 80% dintre managerii de spitale nu au ce cauta in sistem

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a vorbit luni, la 100 de minute despre Sanatatea din Romania, in contextul criticilor europene din alte domenii care vizeaza Romania, spunand ca multe dintre aceste.

Sorina Pintea a facut o vizita inopinata la spitalul din Sinaia

Ministrul Sanatatii Sorina Pintea a facut ieri seara, o vizita inopinata la spitalul din Sinaia, spunand ca a avut parte de o supriza placuta. Vizita are loc in contextul in care tot ieri, ministrul a avut un schimb de replici cu presedintele Klaus Iohannis, care a carcterizat vizitele sale in spitale drept campanie de imagine.

Dupa ce presedintele Iohannis a acuzat-o ca a pornit o campanie de imagine prin spitalele din tara, Sorina Pintea face o vizita inopinata la spitalul din Sinaia

Ministrul Sanatatii Sorina Pintea a facut marti seara o vizita inopinata la spitalul din Sinaia, spunand ca a avut parte de o supriza placuta. Vizita are loc in contextul in care, tot marti, ministrul a avut un schimb de replici cu presedintele Klaus Iohannis, care a caracterizat vizitele sale in spitale drept campanie de imagine.

Antoneta Ionita (PNL): Cristian Grosu da dovata de o lipsa crasa de umanitate fata de pacienti. Solicit ministrului Sorina Pintea sa-l demita de urgenta

Deputatul PNL, Antoneta Ionita, a transmis luni un mesaj catre ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, in care ii cere sa-l demita pe secretarul de stat in cadrul ministerului Sanatatii Cristian Grasu, acuzandu-l ca nu este interesat de soarta pacientilor si ca da dovata de lipsa de umanitate.

Sorina Pintea: Nu inteleg ce criterii a folosit Iohannis pentru a premia spitalele

Presedintele Klaus Iohannis nu cunoaste realitatea din sistemul de sanatate si ar trebui sa fie mai atent la consilieri, a declarat marti, la Brasov, ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a adaugat ca nu intelege care sunt criteriile pe care seful statului le-a folosit pentru a decora cateva spitale.

Vizita inopinata a ministrului Sanatatii la spitalul orasenesc Sinaia. Ce a decis Sorina Pintea

Ministrul Sorina Pintea a facut din nou o vizita inopinata la un spital din Prahova. De data aceasta a ajuns in miez de noapte la Spitalul Orasenesc Sinaia. Concluziile au fost cu totul altele decat cele de la Spitalul Judetean de Urgenta, unde vizita ministrului s-a lasat cu demisii ale directorilor.

Sorina Pintea: Prin declaratiile sale, presedintele Iohannis a blamat munca managerilor si investitiile pe care Ministerul Sanatatii le-a facut in aceste spitale. Este trist

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a oferit o noua reactie la declaratiile presedintelui Iohannis, care a spus ca aceasta a pornit o campanie mai degraba de imagine decat una de informare prin spitalele di.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )