Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorina Pintea, mesaj pentru medicii de familie: Am inteles nevoile acestui sector si vrem sa intarim medicina preventiva

B1 B1,
Sorina Pintea, mesaj pentru medicii de familie: Am inteles nevoile acestui sector si vrem sa intarim medicina preventiva

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a transmis, duminica, un mesaj pentru medicii de familie cu prilejul zilei acestora. Aceasta a subliniat ca vrea sa intareasca medicina preventiva, mentionand alocarea, i. continuă pe B1

Mesaj important transmis de ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, medicilor de familie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a transmis, duminica, medicilor de familie, cu prilejul zilei acestora, ca vrea sa intareasca medicina preventiva, mentionand alocarea, in 2019, a unui buget majorat cu.

Sorina Pintea: Numarul celor carora li s-a pretins sau care au dat spaga in spitale a scazut

Numarul celor carora li s-a pretins sau care au dat spaga in spitale a scazut, arata statisticile centralizate la nivelul Ministerului Sanatatii, a declarat vineri ministrul Sorina Pintea. Cu toate ca acest fenomen este inca prezent, din statistici a scazut numarul celor carora li s-a pretins sau care au dat spaga, plati informale, le spunem, asta din acel chestionar de feedback pe care noi il avem si pentru care facem rapoarte pe care le postam pe site-ul ministerului, sustine ministrul Sanatatii.

Sorina Pintea: in maximum doi ani, acoperim posturile vacante din spitale cu medici specializati in medicina de urgenta

In maximum doi ani, posturile vacante din spitale ar urma sa fie acoperite cu medici specializati in medicina de urgenta, sustine ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Ea a fost intrebata vineri, in timpul unei vizite la Zalau, ce masuri poate lua Ministerul Sanatatii pentru rezolvarea crizei generate de lipsa medicilor specializati in medicina de urgenta, problema prezenta in multe spitale din tara.

Sorina Pintea: Peste 40 de milioane de euro, alocate pentru infiintarea celor patru centre de mari arsi

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat joi, la Targu Mures, ca desi initial estimarea pentru infiintarea celor patru centre de mari arsi a fost de 17 milioane de euro, s-a ajuns la o valoare de peste.

Sorina Pintea face noi promisiuni: in maximum doi ani, acoperim posturile vacante din spitale. Spagile, in scadere

Ministrul Sanaratii, Sorina Pintea, a declarat, vineri, ca, in maximum doi ani, vor fi acoperite posturile vacante din spitale cu medici specializati in medicina de urgenta. Este o problema, este o problem.

Sorina Pintea: Meningita meningococica din cazul fetei de la Pitesti, diferita de cea din cazul elevei de la Lazar

Meningita meningococica depistata la pacienta din Arges nu este acelasi lucru cu menigita menigococica pe care a contactat-o fata care a decedat de la Liceul Lazar, a declarat joi ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. O tanara de 16 ani bolnava de meningita este internata de ieri la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, transferata de la Spitalul de Pediatrie din Pitesti.

VIDEO Angajate ale Spitalului Universitar, filmate cand tipa la pacienti si ii umilesc / Ce spune Sorina Pintea

Mai multe angajate ale Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti au fost filmate in timp ce tipau la pacienti, le vorbeau urat si ii umileau, imaginile fiind postate pe retele de socializare. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, joi, ca a fost convocata o comisie de disciplina in acest caz.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )