Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sorina Pintea, mesaj tulburator despre lupta cu boala. Din pacate, trebuie sa fac asta

Playtech Playtech,
Sorina Pintea, mesaj tulburator despre lupta cu boala. Din pacate, trebuie sa fac asta

Ganduri nenumarate si dureroase au adus-o intr-un impas fara precedent pe Sorina Pintea. Fostul ministru al Sanatatii se lupta cu o boala autoimuna, lucru despre care a vorbit recent. Ce grija adauga aceasta la toata povestea sa? Sorina Pintea, mesaj despre lupta cu boala Sorina Pintea este extrem de ingrijorata despre boala autoimuna de care . continuă pe Playtech

Pericolele din OUG de privatizare in Sanatate. Sorina Pintea: M-a socat lipsa de transparenta!

Sorina Pintea a vorbit despre pericolele din OUG de privatizare a Sanatatii. Fostul ministru al Sanatatii este socat de lipsa de transparenta pe care o prezinta oamenii lui Orban.

Drama nestiuta a unui fost ministru. Sorina Pintea a fost la un pas de moarte

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea a fost diagnosticata cu o boala grava autoimuna. Sorina Pintea a trait drama pacientului roman si a vorbit luni seara, la Antena 3, despre boala sa si tratamentul pe care il face.

Sorina Pintea, despre cazul copilului mort dupa ce a fost anesteziat la stomatolog: Am convingerea ca medicul stia ca nu exista ATI in acel cabinet(VIDEO)

Sorina Pintea a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca in perioada in care a fost ministru al Sanatatii, i-au fost aduse la cunostinta mai multe cazuri ale unor.

Sorina Pintea a trait drama pacientului roman. Fostul ministru al Sanatatii, diagnosticat corect de al patrulea medic

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea s-a lovit de o problema a sistemului medical, pe care si ea l-a condus: a primit diagnosticul corect abia dupa ce a consultat al patrulea medic, chiar daca la acel moment era chiar ministru.

Victor Costache, despre clinica secreta din Capitala: Este de cel mai inalt nivel si este dotata dupa ultimele standarde, deci este functionala Ce spune despre impactul coronavirusului la nivel national (VIDEO)

Clinica secreta din Bucuresti, unde sunt internati suspectii de coronavirus, este de cel mai inalt nivel si este dotata dupa ultimele standarde, deci este functionala, a afirmat Victor Costache,.

Gabriela Firea, despre carantina secreta din Bucuresti, unde se afla cei doi romani suspecti de coronavirus

Doi romani suspectati ca ar avea coronavirus sunt tinuti in carantina, intr-un loc secret din Bucuresti. Anuntul a fost facut de primarul Capitalei, Gabriela Firea, care afirma ca este vorba despre un spatiu special amenajat in acest scop. 14 zile vor sta in carantina si vor avea parte de tot ce le trebuie pentru a se simti in siguranta, spune primarul general. La acest moment, doi romani se afla in locul care poate gazdui cel mult 100 de persoane.

SOC! CRUDUTA e la PAT! UNDE s-a ascuns dupa ce a CALCAT-O in PICIOARE iubtiul croat. IMAGINILE care SPUN TOTUL despre CELALAT BARBAT din VIATA ei! (FOTO)

Daniela Crudu a fost externata din spital si se afla in apartamentul tatalui ei. Vedeta a suferit enorm in urma unui act bural de violenta domestica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )