Libnet.ro
UNICEF

14:15

Sorina Pintea: Ministerul Sanatatii, o structura inflexibila, care nu corespunde nevoilor pacientilor si trebuie sa se reformeze din temelii

Hotnews Hotnews,
 Sorina Pintea: Ministerul Sanatatii, o structura inflexibila, care nu corespunde nevoilor pacientilor si trebuie sa se reformeze din temelii

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, joi, ca institutia pe care o conduce este o structura inflexibila, care nu corespunde nevoilor pacientilor si trebuie reformata din temelii, adaugand ca aceasta este una dintre cele mai grave probleme ale domeniului sanitar. continuă pe Hotnews

Sorin Pintea: Ministerul Sanatatii nu corespunde nevoilor pacientilor si populatiei

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat joi ca institutia pe care o conduce este o structura .

Ministerul Sanatatii: Un copil care a intrat in legatura cu cel suspect de meningita care a murit, internat in spital cu febra si otita

Toate persoanele care au intrat in contact cu copilul de patru ani suspect de meningita care a murit la Motru au fost identificate, fiind luate in evidenta de catre medicii de familie, iar imobilele in care locuiesc si Unitatea Primiri Urgente a spitalului au fost dezinfectate, a anuntat, joi seara, Ministerul Sanatatii.

Noul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a preluat portofoliul de la Florian Bodog. Sorina Pintea: Obiectivul meu e constructia spitalelor regionale

Noul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a preluat marti, la ora 14. 00, portofoliul Sanatatii de la Florian Bodog, cel care a ocupat aceasta pozitie atat in Guvernul Grindeanu cat si in Guvernul Tudose.

Ministerul Sanatatii are in vedere extinderea numarului centrelor de referinta in tratarea bolilor rare

Noul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, are in vedere extinderea numarului centrelor de referinta in tratarea bolilor rare. Am vrut sa dau un semnal pentru ca eu cred ca este important ca minister sa fim foarte deschisi in colaborarea cu.

Noul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a preluat portofoliul de la Florian Bodog

Noul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, preia marti, la ora 14. 00, portofoliul Sanatatii de la Florian Bodog, cel care a ocupat aceasta pozitie atat in Guvernul Grindeanu cat si in Guvernul Tudose.

Sorina Pintea a preluat mandatul de ministru al Sanatatii: Obiectivul principal in acest moment este legat de spitalele regionale

Noul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat marti, intr-o conferinta de presa, ca obiectivele principale ale mandatului sau sunt legate, in acest moment, de realizarea spitalelor regionale si rezolvarea problemei rezidentilor.

Ministrul Sananatii, Sorina Pintea: Nu vad de ce as avea nevoie de SPP

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat marti ca s-a deplasat la birou cu masina condusa de soferul institutiei si ca nu vede de ce ar avea nevoie de angajatii Serviciului de Protectie si Paza, declaratia sa venind in contextul in care presa a scris marti ca premierul Viorica Dancila si membrii Cabinetului sau vor renunta la SPP.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: Nu vad de ce as avea nevoie de SPP

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a precizat marti ca s-a deplasat la birou cu masina condusa de soferul institutiei si ca nu vede de ce ar avea nevoie de angajatii Serviciului de Protectie si Paza.

Ministrul Sorina Pintea: Spitalele regionale au intarziat pentru ca s-a inceput cu proiecte fantasmagorice

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat joi, pentru Agerpres, ca principalul motiv pentru care nu avem inca spitalele regionale de urgenta consta in faptul ca s-a inceput cu proiecte fantasmagorice si ca, din aceasta perspectiva, trebuie sa se lucreze la schimbarea mentalitatilor.

Spitalele regionale au intarziat pentru ca s-a inceput cu proiecte fantasmagorice

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat astazi, ca principalul motiv pentru care nu avem inca spitalele regionale de urgenta consta in faptul ca s-a inceput cu proiecte fantasmagorice si ca, din aceasta perspectiva, trebuie sa se lucreze la schimbarea mentalitatilor, anunta Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )