Libnet.ro
UNICEF

08:15

Sorina Pintea se ntlneste marti cu sindicatele din sanatate: Eu cred ca nu sunt motive de nemultumire

Hotnews Hotnews,
 Sorina Pintea se ntlneste marti cu sindicatele din sanatate: Eu cred ca nu sunt motive de nemultumire

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca va avea, marti, o intalnire cu sindicatele din sanatate pentru a vedea care sunt problemele pe care reprezentantii acestora le identifica, adaugand ca, din punctul sau de vedere, nu exista motive de nemultumire. continuă pe Hotnews

Ministrul Sanatatii se va intalni marti cu sindicatele din sector! Sorina Pintea: Nu exista motive de nemultumire

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a anuntat ca se va intalni, marti, cu sindicatele din domeniu pentru a vedea care sunt problemele pe care reprezentantii acestora le identifica, dar a adaugat ca, cel.

Cum va actiona marti BNR: va scumpi sau nu banii? Economistii sefi din banci cred ca nu

Marti dupa pranz, cei 9 corifei din Consiliul de Administratie al Bancii Nationale vor face un anunt privitor la decizia de politica monetara pe care urmeaza sa o ia. Teoretic, o decizie normala ar fi sa o mentina la actualul nivel, dar lucrurile sunt mult mai complicate, iar presiunile asupra politicii monetare si a celei care o aplica BNR) sunt la cele mai inalte cote. Rareori s-au vazut in spatiul public iesiri ale demnitarilor din Guvern atat de corozive la adresa independentei BNR, astfel ca pe masa celor din CA stau practic toate optiunile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )