Libnet.ro
UNICEF

28 Apr.

Sorina Pintea si Olguta Vasilescu discuta cu sindicalistii din Sanatate pe tema sporurilor

B1 B1,
Sorina Pintea si Olguta Vasilescu discuta cu sindicalistii din Sanatate pe tema sporurilor

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, discuta vineri cu sindicalistii din domeniul sanitar, nemultumiti de scaderea sporurilor, informeaza B1 TV. in ultimele zile. continuă pe B1

Iasi: Sindicalistii din sanatate vor protesta vineri din cauza haosului din sistemul medical

Iulian Cozianu, liderul Sanitas Iasi, a anuntat ca vineri sindicalistii din sanatate vor organiza un protest in fata Prefecturii din cauza ca multi angajati primesc mai putini bani fata de luna.

Scaderile salariale din sanatate si din asistenta sociala in februarie sunt normale

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat astazi ca scaderile salariale din domeniul sanatatii si asistentei sociale din luna februarie sunt normale, in conditiile in care in februarie au fost virate salariile din luna ianuarie, cand au fost 11 zile nelucratoare.

Ministrii Sanatatii si Muncii discuta cu sindicalistii din domeniul sanitar, care reclama scaderea sporurilor

Ministrul Sanatatii Sorina Pintea si ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu discuta astazi dimineata cu reprezentanti ai sindicalistilor din domeniul sanitar nemultumiti de scaderea sporurilor, informeaza News. ro.

Sindicalistii din Sanatate decid vineri daca declanseaza greva generala in sistem. La discutii participa si ministrii Sanatatii si Muncii

Sindicalistii din Sanatate decid, vineri, daca vor declansa greva generala in sistemul de sanatate. Acestia sunt nemultumiti de regulamentul de sporuri si de faptul ca veniturile cadrelor medicale au scazut in loc sa creasca, fapt confirmat si de ultimele statistici ale Institutului National de Statistica. La discutii participa si ministrul Sanatatii, Sorina Pintea si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

Sorina Pintea anunta ca scad veniturile la 10% din angajatii din Sanatate. Ce solutie a gasit

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a anuntat ca scaderile din sanatate se inregistreaza la circa 10% din angajati si da vina pe managerii din spitale. Anuntul, dupa o serie de negocieri cu liderii sindicali, nemultumiti ca veniturile au scazut cu sume.

Olguta Vasilescu sustine ca salariile din sanatate au scazut, in februarie, pentru ca este luna mai scurta

Ministerul Muncii, condus de Lia OlgutaVasilescu, explica scaderile salariale din luna februarie pentru lucratorii din domeniul sanitar prin motivul ca luna februarie a avut mai putine zile nelucratoare in care se platesc sporuri, iar aceasta este o fluctuatie obisnuita. Statistica arata ca, desi au existat si anterior scaderi, ele au fost mai mici decat in acest an.

Olguta Vasilescu EXPLICA scaderile de salarii din sanatate: A fost o luna mai SCURTA

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, are o explicatie pentru faptul ca in unele domenii de activitate, cum ar fi sectorul de sanatate si asistenta sociala, salariile au scazut in luna.

Lia Olguta Vasilescu ii ironizeaza pe cei care critica legea salarizarii: Cand au fost scaderi salariale nu au fost proteste, a fost maxim dansul pinguinului

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a lansat un atac dur la adresa celor care contesta legea salarizarii unitare si a celor care s-au plans de scaderile salariale din sanatate. Sunt doctori care.

Lia Olguta Vasilescu: S-au inregistrat usoare cresteri ale castigului salarial mediu net fata de luna precedenta in invatamant

Lia Olguta Vasilescu a spus miercuri ca scaderile salariale din sanatate si asistenta sociala sunt normale, avand in vedere faptul ca in februarie au fost virate salariile din luna ianuarie, cand au fost 11.

Olguta Vasilescu, despre Legea pensiilor: Sper ca in aceasta sesiune parlamentara o transmitem Parlamentului

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a precizat ca este posibil ca Legea pensiilor sa fie trimisa in Parlament in aceasta sesiune. De asemenea, ministrul a sustinut ca legea ar urma apoi sa fie in.

ştiri de la B1

actualitate, 28 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )