Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ministrii Sanatatii si Muncii discuta cu sindicalistii din domeniul sanitar, care reclama scaderea sporurilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrii Sanatatii si Muncii discuta cu sindicalistii din domeniul sanitar, care reclama scaderea sporurilor

Ministrul Sanatatii Sorina Pintea si ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu discuta astazi dimineata cu reprezentanti ai sindicalistilor din domeniul sanitar nemultumiti de scaderea sporurilor, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Sorina Pintea si Olguta Vasilescu discuta cu sindicalistii din Sanatate pe tema sporurilor

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, discuta vineri cu sindicalistii din domeniul sanitar, nemultumiti de scaderea sporurilor, informeaza B1 TV. in ultimele zile.

Sindicalistii din Sanatate decid vineri daca declanseaza greva generala in sistem. La discutii participa si ministrii Sanatatii si Muncii

Sindicalistii din Sanatate decid, vineri, daca vor declansa greva generala in sistemul de sanatate. Acestia sunt nemultumiti de regulamentul de sporuri si de faptul ca veniturile cadrelor medicale au scazut in loc sa creasca, fapt confirmat si de ultimele statistici ale Institutului National de Statistica. La discutii participa si ministrul Sanatatii, Sorina Pintea si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

Iasi: Sindicalistii din sanatate vor protesta vineri din cauza haosului din sistemul medical

Iulian Cozianu, liderul Sanitas Iasi, a anuntat ca vineri sindicalistii din sanatate vor organiza un protest in fata Prefecturii din cauza ca multi angajati primesc mai putini bani fata de luna.

Protestele angajatilor din sistemul sanitar fata de scaderea veniturilor continua la Bucuresti si Iasi

Cateva zeci de angajati ai Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitala protesteaza, astazi, in curtea spitalului, nemultumiti ca, odata cu reducerea sporurilor, salariile lor ar urma sa scada cu pana la 1. 400 de lei. Si la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iasi, aproape 100 de angajati au iesit in fata unitatii, avand aceleasi nemultumiri, informeaza News. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )