Libnet.ro
UNICEF

08:30

Sorina Pintea a parasit Arestul Central: Fostul ministru al Sanatatii, transportat cu ambulanta la un spital din Capitala

B1 B1,
Sorina Pintea a parasit Arestul Central: Fostul ministru al Sanatatii, transportat cu ambulanta la un spital din Capitala

Sorina Pintea a fost preluata, vineri, cu o ambulanta de la Arestul Central al Capitalei, urmand a fi transportata la un spital din Capitala. Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis, vineri,. continuă pe B1

Primele imagini cu eliberarea Sorinei Pintea din Arestul Central. Fostul ministru, dus direct la spital

Sorina Pintea a fost eliberata din Arestul Central si va fi cercetata sub control judiciar.

Sorina Pintea, eliberata din arest. Fostul ministru al Sanatatii, cercetat sub control judiciar

Curtea de Apel Bucuresti a decis ca Sorina Pintea sa fie eliberata. Fostul ministru va fi cercetat sub control judiciar.

Unde va pleca Sorina Pintea, dupa eliberare. Avocatul fostului ministru, lamuriri despre starea de sanatate

Dupa ce a fost arestata, fostul ministru al sanatatii, Sorina Pintea a avut mari probleme de sanatate si, la un moment dat, i s-a oferit posibilitatea transferului la un spital penitenciar, dar a refuzat acest lucru. Astazi, insa, a primit o veste care o va mai linisti si o va ajuta sa-si rezolve problemele de .

Sorina Pintea s-a prevalat de dreptul la tacere imediat dupa ce fiul ei a anuntat ca s-a intalnit cu denuntatorul. De ce a fost arestat fostul ministru al Sanatatii

Sorina Pintea ar putea influenta si alti participanti la savarsirea infractiunii, mai ales ca in fata instantei nu a scos o vorba. Tacerea fostului ministru al Sanatatii si detaliile din video-ul postat de fiul Sorinei Pintea pe Facebook l-au determinat pe magistratul de drepturi si libertati sa ia masura arestarii preventive.

Mesaj dur dupa ce Sorina Pintea a fost arestata: Ajunge! Tortura umana trebuie sa dispara

Dupa ce Sorina Pintea a fost preluata de agentii de politie, un mesaj dur s-a lansat pe pagina ei de Facebook. Prin ce a trecut fostul Ministru al Sanatatii in drumul spre sectia de politie? Mesaj dur dupa ce Sorina Pintea a fost arestata Fostul Ministru al Sanatatii, este acum arestata pentru o perioada de .

Pintea a parasit arestul, cu o ambulanta

Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii, a parasit arestul Central al Politiei Capitalei, cu o amb.

Viorica Dancila o apara pe Sorina Pintea. Ce a dezvaluit acum despre fostul ministru

Sorina Pintea, ex-ministrul Sanatatii, si-a dat demisia din functia de manager al Spitalului de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare dupa acuzatiile DNA. Viorica Dancila, fostul premier al Romaniei, a sarit in apararea acuzatei. Fostul lider PSD a transmis un mesaj pe contul ei de Facebook referitor la situatia in care se afla Pintea.

Sorina Pintea, dusa din Arestul Central la Policlinica MAI din Capitalapentru noi investigatii medicale (VIDEO)

Sorina Pintea a fost transportata, marti seara, la Policlinica MAI din Capitala pentru noi investigatii medicale. Fostul ministru al Sanatatii a fost scos din Arestul Central si a ajuns incatusat la.

Sorina Pintea scapa de arestul preventiv - UPDATE

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea scapa de arestul preventiv si va fi plasata sub control judiciar, au decis vineri magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Sorina Pintea, adusa vineri din arest la instanta, le-a cerut judecatorilor sa o puna in libertate argumentand ca trebuie sa mearga la spital sa se interneze.

Sorina Pintea a iesit din arest si a fost preluata de o ambulanta. Ce interdictii are in timpul controlului judiciar

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, acuzata de luare de mita, a iesit din arestul Politiei Capitalei, vineri seara, fiind preluata de o ambulanta pentru a fi dusa la spital. Pintea, care s-a aflat in arest de sambata trecuta, va fi cercetata sub control judiciar.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )