Libnet.ro
UNICEF

15:15

Sorina Pintea, dusa din Arestul Central la Policlinica MAI din Capitalapentru noi investigatii medicale (VIDEO)

B1 B1,
Sorina Pintea, dusa din Arestul Central la Policlinica MAI din Capitalapentru noi investigatii medicale (VIDEO)

Sorina Pintea a fost transportata, marti seara, la Policlinica MAI din Capitala pentru noi investigatii medicale. Fostul ministru al Sanatatii a fost scos din Arestul Central si a ajuns incatusat la. continuă pe B1

Sorina Pintea a fost scoasa din arest si dusa din nou la spital

Sorina Pintea a fost scoasa din Arestul Central si dusa la spital, la Policlinica MAI, pentru o serie de investigatii, pentru a doua oara in aceasta saptamana.

Primele imagini cu Sorina Pintea dusa la spital

Antena 3 a prezentat primele imagini cu Sorina Pintea dusa la spitalul Sfanta Maria din Capitala.

Sorina Pintea, adusa inapoi in arest dupa cateva ore petrecute la spital

Update: Sorina Pintea a revenit in arestul Politiei Capitalei dupa cateva ore petrecute la spital, unde ea solicitase de dimineata sa fie transportata, transmite Politia Romana intr-un comunicat.

Sorina Pintea, scoasa din nou din arest si dusa la spital

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a fost dusa, din nou, marti seara, la spital, pentru un consult medical de specialitate, anunta Politia Capitalei.

UPDATE Sorina Pintea, internata sub paza in spital

Sorina Pintea va fi dusa luni la spital, fostul ministru al Sanatatii acuzand o inrautatire a starii de sanatate dupa arestarea sa preventiva, sambata seara. Pintea a solicitat transferul la un spital din Bucuresti, sub paza, pe motiv ca sufera de o afectiune autoimuna, care necesita tratament specializat.

Sorina Pintea, scoasa din arest pentru a fi dusa la spital

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, arestata pentru luare de mita, se afla in Arespul Polit.

Sorina Pintea - suspendata din PSD

ACTUALIZARE - Sorina Pintea a fost scoasa din arest, marti seara, pentru un nou consult medical. Liderul PSD Marcel Ciolacu a anuntat marti ca fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, arestata preventiv pentru luare de mita, este suspendata din PSD.

Sorina Pintea, SUSPENDATA din PSD! Cine o va inlocui?

Dupa ce a fost arestata, fiind acuzata de luare de mita, Sorina Pintea va fi inlocuita din functie si suspendata din PSD, a declarat presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, pe pagina.

Sorina Pintea a contestat arestul preventiv

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a contestat masura arestului preventiv, in dosarul in care este acuzata de luare de mita.

Sorina Pintea, dusa la DNA Bucuresti pentru a fi audiata

ACTUALIZARE - Senatorul Liviu Pop a respins toate acuzatiile si s-a declarat socat. *ACTUALIZARE - Conform unei inregistrari difuzate de Antena 3, Ionut Pintea s-a filmat spunand ca sambata dimineata a fost sunat de senatorul PSD Liviu Pop, care i-a spus ca trebuie sa se intalneasca urgent cu cineva, iar el s-a intalnit cu un domn cu parul grizonat. *ACTUALIZARE - Sorinei Pintea i s-au adus la cunostinta calitatea procesuala si acuzatiile, in conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedura penala si urmeaza sa fie prezentata Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )