Libnet.ro
UNICEF

20:45

Sorina Pintea, PLANGERE PENALA in SCANDALUL pliantelor antivaccin

B1 B1,
Sorina Pintea, PLANGERE PENALA in SCANDALUL pliantelor antivaccin

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, anunta o decizie radicala in scandalul pliantelor antivaccin distribuite in Bucuresti. Ea a declarat, miercuri, ca institutia pe care o conduce intentioneaza sa. continuă pe B1

MINISTRUL SANATATII intervine in scandalul PLIANTELOR ANTIVACCIN: Cei reponsabili sa raspunda pentru faptele lor

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, intervine in scandalul pliantelor antivaccin care contin informatii false si care folosesc in mod fraudulos sigla Ministerului si a UNICEF. Ea declara ca in acest caz se.

Reactia UNICEF si OMS, in SCANDALUL pliantelor antivaccin: Vaccinurile sunt sigure si salveaza vietile a milioane de copii

UNICEF si Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) reactioneaza dupa ce in cutiile postale ale bucurestenilor au fost distribuite in ultimele zile pliante anti-vaccinare care contin informatii false. Cele.

Ministrul Sanatatii, despre distribuirea pliantelor antivaccinare cu informatii false: Vom face plangere penala pentru ca lucrurile au luat-o razna

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a anuntat ca va face plangere penala impotriva celor care distribuie pliante anti-vaccinare care contin informatii false, de tipul vaccinul ROR contine celule de fetusi avortati, vaccinarea iti poate distruge copilul pentru intreaga viata sau pesticide in vaccinuri.

Ministerul Sanatatii, plangere penala impotriva celor care au distribuit informatii false privind vaccinurile

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, ca institutia pe care o conduce intentioneaza sa depuna plangere penala impotriva celor care au promovat si distribuit informatii potrivit carora.

Sorina Pintea: Spitalul regional din Craiova se va face; Va avea 821 de paturi

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, miercuri, dupa o intalnire cu autoritatile judetene si locale, ca a fost lansat draftul de studiu de fezabilitate pentru spitalul regional din Craiova, care va avea 821 de paturi, iar cererea de finantare.

Sorina Pintea anunta lansarea draftului studiului de fezabilitate pentru Spitalul Regional Craiova

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, miercuri, dupa o intalnire cu autoritatile judetene si locale, ca a fost lansat draftul de studiu de fezabilitate pentru Spitalul Regional din Craiova, care va avea 821 de paturi, iar cererea de finantare pentru constructie va fi depusa la Bruxelles pana la finele acestui an, odata cu cererile de finantare pentru spitalele regionale din Iasi si Cluj-Napoca.

Plangere penala impotriva Gabrielei Firea in cazul interzicerii aplicatiilor mobile de taxi

Nicusor Dan a anuntat ca va depune vineri plangere penala la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru abuz in serviciu impotriva initiatorilor proiectului privind Regulamentul referitor la serviciul de taxi, daca acesta va fi adoptat in forma propusa, in cadrul sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB) de maine, 6 septembrie.

Plangere penala impotriva lui Liviu Dragnea

Deputatul PNL Dan Vilceanu a declarat ca a depus o plangere penala impotriva lui Liviu Dragnea pentru ca a impiedicat convocarea unei sesiuni extraordinare, in care trebuiau discutate evenimentele din 10 august.

Plangere penala pentru cei care au plimbat elefantul pe strazile orasului Sighetu Marmatiei

O plangere penala a fost facuta impotriva celor care au plimbat un elefant pe strazile orasului Sighetu Marmatiei, pentru promovarea unor spectacole de circ.

Dan Vilceanu, plangere penala pe numele lui Dragnea

Dan Vilceanu, deputat PNL, a anuntat ca a depus o plangere penala pe numele presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la Parchetul General, acuzandu-l de abuz in serviciu.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )