Libnet.ro
UNICEF

18:15

Sorina Pintea, propusa la Sanatate, dupa ce Florian Bodog a anuntat ca nu mai doreste un nou mandat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sorina Pintea, propusa la Sanatate, dupa ce Florian Bodog a anuntat ca nu mai doreste un nou mandat

Manager al Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare, Sorina Pintea a fost validata de Comitetul Executiv al PSD, pentru a prelua functia de ministru al Sanatatii, dupa ce Florian Bodog a anuntat ca nu mai doreste. continuă pe Wall-Street Ro

Cine este Sorina Pintea, propusa Ministru al Sanatatii: A renuntat la functia de senator PSD pentru a continua sa conduca spitalul de urgenta din Baia Mare

Sorina Pintea, propusa pentru a prelua portofoliul Ministerului Sanatatii in guvernul Viorica Dancila, este in managerul Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris Baia Mare din 2013. La alegerile parlamentare din decembrie 2016 a fost aleasa senator PSD, dar a renuntat la functie in februarie 2017 pentru a putea continua sa conduca spitalul din Baia Mare.

Florian Bodog, prins incalcand legea: Ce act a semnat ministrul de la Sanatate

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a incalcat legea dupa ce a numit-o pe 16 ianuarie pe Monica Elena Iacob in functia de director economic interimar al Serviciului Judetean de Ambulanta.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, nu va mai face parte din noul guvern

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat, vineri, ca nu mai vreau un nou mandat la Ministerul Sanatatii. Bodog este unul dintre cei mai controversati ministri. Stire in curs de actualizare.

Florian Bodog nu va face parte din cabinetul Dancila: Am luat decizia sa nu-mi mai depun candidatura pentru un nou mandat la Ministerul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat, vineri, ca nu isi doreste sa faca parte din viitorul guvern, informeaza Agerpres. Am luat decizia personala sa nu-mi depun candidatura.

Florian Bodog anunta ca nu va mai fi ministru al Sanatatii

Florian Bodog a declarat vineri ca a luat decizia sa nu isi mai depuna candidatura pentru un nou mandat la ministerul Sanatatii.

Cine este Sorina Pintea, propunere PSD pentru Ministerul Sanatatii

Sorina Pintea, noua propunere a PSD-ALDE pentru ministerul Sanatatii, a studiat la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca in perioada 1984-1988, unde a terminat facultatea de economie. Sorina Pintea a.

Cine e Sorina Pintea, propunerea PSD pentru functia de ministru al Sanatatii

Sorina Pintea a fost votata de Comitetul Executiv al PSD si este propunerea pentru functia de ministru al Sanatatii. Economist de profesie, ea a fost in ultimii ani managerul Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )