Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Sanatatii: Sa lasam specialistii de la INML sa isi faca treaba. Sorina Pintea va discuta cu Alexandru Cumpanasu (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Sanatatii: Sa lasam specialistii de la INML sa isi faca treaba. Sorina Pintea va discuta cu Alexandru Cumpanasu (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca va avea o intalnire cu Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, in contextul in care acesta a anuntat ca va face o plangere la Minister pentru a . continuă pe B1

Sorina Pintea, reactie cu privire la cazul Caracal: Sa lasam INML sa isi faca treaba

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, sustine ca INML ar trebui lasat sa duca pana la capat ancheta in cazul Caracal. Dupa ce specialistii INML nu au reusit identificarea unui ADN intr-un femur gasit in.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a trimis Corpul de control sa faca verificari la INML

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a trimis miercuri Corpul de control la Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici pentru a face verificari privind aspecte administrative, potrivit.

Alexandru Cumpanasu, reactie dupa dialogul cu ministrul Sanatatii in cazul atrocitatilor din Caracal: in aceasta seara vom avea primele concluzii

Dupa ce specialistii INML nu au reusit identificarea unui ADN intr-un femur gasit in padurea din Caracal, din cauza ca ramasitele erau prea calcinate, unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpanasu, a anuntat i.

CAZUL CARACAL Alexandru Cumpanasu, intrevedere DE URGENTA cu ministrul Sanatatii: O echipa de control pleaca la INML!

Alexandru Cumpanasu s-a intalnit, miercuri dimineata, cu ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, pentru a-i cere sa sa demareze un control la INML, in scandalul probelor ADN in cazul crimelor de la.

Ministrul Sanatatii a trimis Corpul de control la INML

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a trimis, miercuri, Corpul de control la Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici pentru a face verificari privind aspecte administrative, potrivit reprezentantilor MS.

Ministrul Sanatatii a trimis Corpul de control la INML

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a trimis miercuri Corpul de control la Institutul National de Me.

Ministrul Sanatatii a trimis Corpul de Control la Sapoca

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a trimis, duminica, Corpul de Control al Ministerului Sanatatii pentru a verifica situatia de la Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Sapoca, unde un pacient internat a ucis patru oameni si a ranit alti noua. Daca este neglijenta, vom actiona in consecinta, a transmis Sorina Pintea.

Ministrul Sanatatii: Nota Spitalului Judetean Braila a crescut la 8,5 de la 6, cat era in martie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea,aflata in vizita la Braila, a verificat in cursul zilei de marti conditiile din sectia exterioara de Psihiatrie Cronica a Spitalului de Psihiatrie Braila.

Camerele de supraveghere au surprins ce s-a intamplat in noaptea atacului de la Spitalul Sapoca. Ministrul Sanatatii: Nu am vazut imaginile, erau duse deja la Parchet

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni, la Spitalul din Sapoca, ca in declaratiile personalului medical al institutiei sunt mai multe inadvertente si ca, in opinia sa, intr-un minut nu se putea intampla asa ceva fara sa fi auzit nimeni, scrie Agerpres. Ea a precizat ca nu a vazut imaginile de pe camerele de supraveghere, acestea fiind deja la Parchet.

Neregulile gasite de Ministrul Sanatatii la Spitalul de Psihiatrie Sapoca

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, aflata in control la Spitalul de Psihiatrie Sapoca, acolo unde 4.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )