Libnet.ro
UNICEF

05:00

Sorina Pintea s-ar putea intalni cu sindicalistii din sanatate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sorina Pintea s-ar putea intalni cu sindicalistii din sanatate

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, ar putea avea astazi o intalnire cu reprezentantii sindicatelor din domeniul sanitar, pentru a discuta despre scaderile salariale aparute in urma aplicarii Legii salarizarii, informeaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Sindicalistii din Sanatate s-au intalnit la Ministerul Sanatatii pe marginea scaderilor salariale

Sindicalistii din Sanatate s-au intalnit, miercuri dimineata, la Ministerul Sanatatii, cu ministrul Sorina Pintea, pentru a discuta pe marginea scaderilor salariale din sistem.

Sindicalistii din Sanatate, intalnire la Ministerul Sanatatii pe marginea scaderilor salariale

Sindicalistii din Sanatate se intalnesc, miercuri dimineata, la Ministerul Sanatatii, pentru a discuta pe marginea scaderilor salariale din sistem.

Sindicatele din sanatate si mentin decizia de a declansa greva generala pe 11 mai. / Sorina Pintea: Voi prezenta premierului propunerile lor. O greva nu este de bun augur

Programul de proteste anuntat de sindicatele din sanatate - inclusiv greva de avertisment de doua ore pe 7 mai si greva generala pe 11 mai - ramane valabil deocamdata, dupa negocierile de astazi dintre sindicalisti si ministrul Sanatatii, a anuntat Leonard Barascu, presedintele Sanitas, cea mai mare organizatie sindicala din sistemul sanitar. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, dupa intalnirea cu sindicalistii, ca va prezenta premierului Viorica Dancila propunerile acestora. intrebata daca propunerile sindicalistilor coincid cu cele ale autoritatilor, Pintea a spus ca acestea in mare parte sunt 'aproximativ aceleasi'. Potrivit Sorinei Pintea, o greva in sistem nu este de 'bun augur'.

Ultimele negocieri naintea grevei anuntate n sanatate: Sorina Pintea se ntlneste cu reprezentantii sindicatelor

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, se intalneste, miercuri, cu reprezentantii sindicatelor din sistem. Angajatii din sistemul sanitar au anuntat vor fi in greva de avertisment pe data de 7 mai, iar din 11 mai vor declansa greva generala, a declarat, pentru HotNews. ro, Iulian Pope, prim-vicepresedintele Federatiei Sanitas, cea mai mare organizatie sindicala din domeniu.

Sorina Pintea: 2.500 de fiole de imunoglobulina intra n tara miercuri

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca in cursul zilei de miercuri vor intra in tara 2. 500 de fiole de imunoglobulina achizitionate de la producatori. Sorina Pintea a spus ca, din cele 3. 800 de doze de imunoglobulina care au intrat in tara prin mecanismul european de protectie civila, aproximativ 850 se mai afla in acest moment in depozitele Unifarm.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )