Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sorina Pintea: Vineri se reiau internarile la maternitatea Giulesti

Adevărul Adevărul,
Sorina Pintea: Vineri se reiau internarile la maternitatea Giulesti

Ministrul Sanatartii, Sorina Pintea a declarat marti ca vineri se vor relua internarile de maternitatea Giulesti, dupa ce rezultatele preliminare nu au mai reliefat nicio problema. continuă pe Adevărul

Pintea: Maternitatea Giulesti reia vineri internarile

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca internarile in Maternitatea Giulesti vor fi reluate vineri.

Ministrul Sanatatii: Maternitatea Giulesti reia vineri internarile

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca internarile in Maternitatea Giulesti vor fi reluate vineri. incepand de vineri in Giulesti se vor relua internarile. Rezultatele preliminare spun ca.

Sorina Pintea, despre Maternitatea Giulesti: Are inca sistate internarile. Nu avem nici rezultatele preliminare

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca marti, in functie de rezultatele analizelor de laborator ale probelor prelevate, se va lua o decizie cu privire la Maternitatea Giulesti, unde internarile sunt.

Maternitatea Giulesti se redeschide vineri

Internarile la Maternitatea Giulesti vor fi reluate incepand de vineri, la trei saptamani dupa ce au fost suspendate in urma scandalului infectarii cu stafilococ auriu meticilino-rezistent a 45 de bebelusi nascuti la acest spital. Anuntul a fost facut marti de ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

Maternitatea Giulesti se redeschide vineri. Anuntul ministrului Pintea (VIDEO)

Maternitatea Giulesti se redeschide vineri, la trei saptamani dupa scandalul bebelusilor infectati cu stafilococul auriu. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, marti, ca medicii de la Giulesti.

Maternitatea Giulesti se redeschide vineri. S-au dat amenzi de 10.000 de lei

Ministrul Sanatatii Sorina Pintea a anuntat marti ca Maternitatea Giulesti va fi redeschisa incepand de vineri, probele recoltate aratand ca a fost eradicata infectia cu stafilococ auriu ce a afectat 45 de bebelusi nascuti acolo in ultimele luni.

Angajatii spitalelor vor fi supusi unor analize standard dupa cazul Giulesti. Sorina Pintea: Analiza pentru depistarea stafilococului nu este obligatorie n acest moment

Numarul si tipurile de analize ce trebuie efectuate de angajatii spitalelor vor fi prevazute clar intr-o Hotarare de Guvern ce urmeaza sa fie propusa spre adoptare de catre Ministerul Sanatatii, a anuntat marti ministrul Sorina Pintea. Decizia a fost luata in urma scandalului de la Maternitatea Giulesti, unde 45 de bebelusi au fost infectati cu stafilococ auriu meticilino rezistent, iar 11 angajati ai Maternitatii Giulesti au fost depistati ca fiind purtatori ai infectiei cu stafilococ auriu. in acest moment, pentru a putea depista stafilococul nu este obligatorie analiza, spune Sorina Pintea.

DOCUMENT Probleme grave cu dezinfectia la Maternitatea Giulesti, descoperite de DSP nca din primavara. Deputatul USR Tudor Pop: Toata lumea stia din luna mai

Un raport al Directiei de Sanatate Publica dupa un control efectuat in primavara acestui an la Maternitatea Giulesti constata inca de atunci probleme grave cu dezinfectia in acest spital. Documentul a fost publicat marti pe Facebook de deputatul USR Tudor Pop, membru al Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor. Amenzi de 10. 000 de lei la maternitatea Giulesti si promisiunea de a redeschide maternitatea. Prea putin pentru o lista cu nereguli grave despre care toata lumea stia inca din luna mai 2018 inclusiv Sorina Pintea, ministrul Sanatatii dar si conducerea ASSMB, spitalul fiind in subordinea Primariei Bucuresti, spune Tudor Pop.

Reluarea internarilor la Maternitatea Giulesti ar putea fi decisa marti

O decizie privind posibila reluare a internarilor la Maternitatea Giulesti, sistate din data de 30 noiembrie, este asteptata marti, in functie de rezultatele analizelor de laborator, a anuntat luni ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

Maternitatea Giulesti ramane inchisa. Sorina Pintea: Luni la pranz vom avea rezultatele ultimelor probe prelevate

Maternitatea Giulesti ramane inchisa si luni, asta pentru ca Ministerul Sanatatii nu a primit inca toate rezultatele probelor prelevate joi de inspectorii de la Directia de Sanatate Publica Bucuresti din sectiile de risc ale unitatii sanitare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )