Libnet.ro
UNICEF

11:45

Sorina Pintea, Vocea Romaniei? A cantat o melodie indragita de multi romani. Video inedit cu ministrul Sanatatii

Playtech Playtech,
Sorina Pintea, Vocea Romaniei? A cantat o melodie indragita de multi romani. Video inedit cu ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea a aparut intr-un clip video, intr-o ipostaza cu totul noua. Momentul filmat in timp ce aceasta interpreteaza un slagar din Cenaclul Flacara a putut fi urmarit mai ales in mediul online. Sorina Pintea, Vocea Romaniei? Materialul video a fost postat pe Facebook de catre Felix Rache, presedintele de la Pro Romania . continuă pe Playtech

VIDEO Sorina Pintea, filmata in timp ce canta la un eveniment privat

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a fost surprinsa cantand la un eveniment privat. imbracata in rochie de seara, Sorina Pintea a fredonat melodia Taina a trupei Partaj. Filmarea cu ministrul Sanatatii cantand a fost postata pe Facebook de presedintele Pro Romania Buzau, Felix Rache.

Cum a fost surprinsa Sorina Pintea. Imagini inedite cu ministrul Sanatatii (VIDEO)

Presedintele Pro Romania Buzau, Felix Rache, a postat, joi, pe pagina de Facebook, un clip video in care apare ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, in timp ce interpreta melodia pe care grupul Partaj o canta la.

Imaginile zilei. Ministrul Sorina Pintea canta la un eveniment privat (VIDEO)

Un video cu ministrul Sorina Pintea cantand la un eveniment privat a devenit viral in mediul online. Ministrul Sanatatii interpreteaza melodia Daca n-am sa vin deseara.

Sorina Pintea, intrebata daca se mai da spaga in spitale: Informatiile mele sunt ca da

In spitale inca se da sapga, afirma ministrul Sorina Pintea. Ea considera ca acest obicei nu va disparea complet decat in timp. Informatiile mele sunt ca da, inca se da spaga in spitale, a.

Sorina Pintea, intrebata daca se mai da spaga in spitale: Informatiile mele sunt ca da, dar nivelul a scazut

Spaga din spitale inca exista, dar nivelul a scazut, afirma ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Ea considera ca acest obicei nu va disparea complet decat in timp. Mii de pacienti din toata tara au dat spaga personalului medical, la solicitarea angajatilor din spitale - este concluzia unui raport realizat de firma de audit Anti-Bribery Synergy in cadrul unui proiect al Ministerului Sanatatii.

Sorina Pintea, despre spaga in spitale: A mai scazut nivelul

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat joi, la Satu Mare, cu privire la spaga in spitale, .

Sorina Pintea, intrebata daca se mai da spaga in spitale: Nivelul a scazut

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat joi, la Satu Mare, cu privire la spaga in spitale, ca acest obicei inca mai exista, insa nivelul a scazut. E a precizat ca acest fenomen nu va disparea d.

Sorina Pintea: Statul roman va asigura tratamentul pe viata pentru victimele din Colectiv. Suntem datori acestor tineri

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a raspuns cererii din scrisoarea deschisa a ranitilor din clubul Colectiv si ii asigura ca le va plati tratamentul pana la sfarsitul vietii, aratand ca arsurile grave sunt o boala cronica ce necesita tratament continuu si mai multe operatii.

Statul roman va asigura tratamentul pe viata pentru ranitii din Colectiv, promite Sorina Pintea: Suntem datori acestor tineri

Problema asigurarii de catre Ministerul Sanatatii a tratamentului pe toata durata vietii pentru supravietuitorii tragediei din clubul Colectiv ar urma sa fie rezolvata in urma unei intalniri cu reprezentantii acestora, ce va avea loc vineri, spune ministrul Sorina Pintea, care da asigurari ca nu vor fi probleme si spune ca suntem datori acestor tineri.

Corina Cretu despre spitalele regionale: S-a spus ca vor fi finalizate in 2020, apoi in 2023, aud acum de 2027. Aceste proiecte de interes national au fost sabotate Sorina Pintea, surprinsa de declaratie

Au trecut 5 ani de la semnarea Programului Operational Regional pentru construirea a 3 spitale regionale - la Iasi, Cluj si Craiova - despre care s-a spus, initial, ele vor fi finalizate in 2020, apoi in 2023, aud acum de anul 2027. , afirma Corina Cretu. Ea sustine ca aceste proiecte de interes national au fost sabotate, amanate, doar pentru a dovedi ca Romania nu are un comisar patriot este tot mai puternic. De cealalta parte, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, s-a declarat surprinsa de afirmatiile Corinei Cretu si acuza ca declaratiile acesteia ar fi un demers politic care nu face bine nimanui.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )