Libnet.ro
UNICEF

13:15

SOSIA lui Liviu Dragnea si-a facut aparitia la nunta fiului sefului PSD. Iata dovada (FOTO)

B1 B1,
SOSIA lui Liviu Dragnea si-a facut aparitia la nunta fiului sefului PSD. Iata dovada (FOTO)

A fost gasita sosia lui Liviu Dragnea. Unde credeti? Chiar la nunta fiului sefului PSD, din weekend. intr-una dintre fotografiile in care apare Dragnea dansand romantic cu iubita sa, tanara Irina Tanase,. continuă pe B1

Faze tari: Cele mai tari glume pe seama lui Liviu Dragnea, de la nunta; Orasul din China unde se vinde bere la punga de plastic! Cum arata, cum se umple si mai ales cum se bea direct din punga!; Una dintre multele ciudatenii ale omului: motivul pentru ca

Uber pariaza pe biciclete si scutere electrice, in detrimentul masinilor. Un barbat amish ofera curse Uber ciu trasura. Pe termen scurt din punct de vedere financiar, poate ca nu este o victorie pentru. O maicuta a facut spectacol la un meci de baseball! A intrat pe teren imbracata in straie bisericesti. Maicuta a devenit atat de populara dupa ce si-a facut aparitia pe un teren de baseball. Momentele s-au petrecut.

Liviu Dragnea l-a furat pe Florin Salam de la o alta nunta celebra: Cum a ajuns manelistul sa cante la Palatul Snagov

Prezenta lui Florin Salam la nunta fiului lui Liviu Dragnea, unde a animat atmosfera pana in zori, a atras atentia tuturor. Putini stiu insa ca pentru a putea canta la Palatul Snagov, Florin Salam a fost.

Liviu Dragnea l-a furat pe Florin Salam de la o alta nunta celebra: Cum a ajuns manelistul sa cante la Palatul Snagov si cati bani au aruncat PSD-istii pe dedicatii!

Prezenta lui Florin Salam la nunta fiului lui Liviu Dragnea, unde a animat atmosfera pana in zori, a atras atentia tuturor. Putini stiu insa ca pentru a putea canta la Palatul Snagov, Florin Salam a fost.

Florin Salam ar fi cantat pana dimineata la nunta faraonica a fiului lui Liviu Dragnea: Cine a fost sufletul petrecerii

Nunta fiului lui Liviu Dragnea a tinut toata atentia tabloidelor in acest weekend. Jurnalistii de la Cancan scriu ca acest eveniment s-a bucurat si de prezenta manelistului Florin Salam care le-ar fi cantat.

Liderii PSD si-au etalat bolizii de lux la nunta fiului lui Liviu Dragnea

Cei mai multi dintre liderii PSD au ajuns, duminica seara, la nunta fiului lui Liviu Dragnea, la volanul unor masini impunatoare, in timp ce cativa au ales sa vina cu taxiul. Un grup de protestatari le-a cerut invitatilor sa-i transmita socrului mare, potrivit Mediafax. Cei mai multi dintre nuntasi, in majoritate lideri social-democrati, au venit in SUV-uri albe, negre si rosii, precum Jeep Grand Cherokee, Land Rover Discovery, Porsche, Volkswagen Touareg, dar si alte masini de lux precum Lexus, Mercedes S350, sau BMW seria 7.

Primele imagini de la nunta fiului lui Liviu Dragnea. Cine se numara printre invitati

Au aparut primele imagini de la nunta fiului lui Liviu Dragnea. Valentin Dragnea si Gina Titulescu si-au spus da in fata familiilor si a prietenilor foarte apropiati. Ceremonia de la starea civila a.

Gigi Becali, despre cununia fiului lui Liviu Dragnea: Poate s-a cerut derogare de la BOR! Dar cine a vazut nunta fara soacra mare? (VIDEO)

Faptul ca fiul lui Liviu Dragnea a ales sa nu se casatoreasca religios in biserica a starnit indignare, dar si intrebari din partea presei si a unor credinciosi. Gigi Becali, intr-o interventie.

Gigi Becali e mic copil pe langa seful PSD! Liviu Dragnea, DANS EPOCAL pe melodia Eu las lumea sa vorbeasca, a lui Florin Salam! (FOTO,VIDEO)

Liviu Dragnea a petrecut pana in zori la nunta fiul lui, Valentin. Seful PSD a fost filmat in timp ce dansa pe o melodie cantata chiar de regele manelelor, si anume, Florin Salam, conform Cancan. ro. Liderul.

LOVITURA pentru LIVIU DRAGNEA, chiar in timpul nuntii! Pozitie transanta din GERMANIA impotriva PSD: Mi-e RUSINE

Noi critici la adresa PSD au fost lansate de socialistii germani, chiar in timpul nuntii fiului lui Liviu Dragnea. Mi-e rusine pentru asa-zisii social-democrati din Romania! a declarat Susanne Kastner,.

Rectorul SNSPA: Liviu Dragnea ar putea fi declarat persona non grata de mai multe cancelarii occidentale

Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, sustine ca liderul PSD, Liviu Dragnea, risca sa primeasca statutul de persona non grata din partea mai multor cancelarii occidentale si ca exista inclusiv voci la Washington care cer ca presedintele Camerei Deputatilor sa fie inclus pe lista Magnistsky, rezervata in special unor personaje acuzate de incalcari ale drepturilor omului si de coruptie.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )