Libnet.ro
UNICEF

13:00

Liviu Dragnea l-a furat pe Florin Salam de la o alta nunta celebra: Cum a ajuns manelistul sa cante la Palatul Snagov si cati bani au aruncat PSD-istii pe dedicatii!

B1 B1,
Liviu Dragnea l-a furat pe Florin Salam de la o alta nunta celebra: Cum a ajuns manelistul sa cante la Palatul Snagov si cati bani au aruncat PSD-istii pe dedicatii!

Prezenta lui Florin Salam la nunta fiului lui Liviu Dragnea, unde a animat atmosfera pana in zori, a atras atentia tuturor. Putini stiu insa ca pentru a putea canta la Palatul Snagov, Florin Salam a fost. continuă pe B1

Liviu Dragnea l-a furat pe Florin Salam de la o alta nunta celebra: Cum a ajuns manelistul sa cante la Palatul Snagov

Prezenta lui Florin Salam la nunta fiului lui Liviu Dragnea, unde a animat atmosfera pana in zori, a atras atentia tuturor. Putini stiu insa ca pentru a putea canta la Palatul Snagov, Florin Salam a fost.

SOSIA lui Liviu Dragnea si-a facut aparitia la nunta fiului sefului PSD. Iata dovada (FOTO)

A fost gasita sosia lui Liviu Dragnea. Unde credeti? Chiar la nunta fiului sefului PSD, din weekend. intr-una dintre fotografiile in care apare Dragnea dansand romantic cu iubita sa, tanara Irina Tanase,.

Florin Salam ar fi cantat pana dimineata la nunta faraonica a fiului lui Liviu Dragnea: Cine a fost sufletul petrecerii

Nunta fiului lui Liviu Dragnea a tinut toata atentia tabloidelor in acest weekend. Jurnalistii de la Cancan scriu ca acest eveniment s-a bucurat si de prezenta manelistului Florin Salam care le-ar fi cantat.

Gigi Becali e mic copil pe langa seful PSD! Liviu Dragnea, DANS EPOCAL pe melodia Eu las lumea sa vorbeasca, a lui Florin Salam! (FOTO,VIDEO)

Liviu Dragnea a petrecut pana in zori la nunta fiul lui, Valentin. Seful PSD a fost filmat in timp ce dansa pe o melodie cantata chiar de regele manelelor, si anume, Florin Salam, conform Cancan. ro. Liderul.

Liderii PSD si-au etalat bolizii de lux la nunta fiului lui Liviu Dragnea

Cei mai multi dintre liderii PSD au ajuns, duminica seara, la nunta fiului lui Liviu Dragnea, la volanul unor masini impunatoare, in timp ce cativa au ales sa vina cu taxiul. Un grup de protestatari le-a cerut invitatilor sa-i transmita socrului mare, potrivit Mediafax. Cei mai multi dintre nuntasi, in majoritate lideri social-democrati, au venit in SUV-uri albe, negre si rosii, precum Jeep Grand Cherokee, Land Rover Discovery, Porsche, Volkswagen Touareg, dar si alte masini de lux precum Lexus, Mercedes S350, sau BMW seria 7.

Primele imagini de la nunta fiului lui Liviu Dragnea. Cine se numara printre invitati

Au aparut primele imagini de la nunta fiului lui Liviu Dragnea. Valentin Dragnea si Gina Titulescu si-au spus da in fata familiilor si a prietenilor foarte apropiati. Ceremonia de la starea civila a.

Gigi Becali, despre cununia fiului lui Liviu Dragnea: Poate s-a cerut derogare de la BOR! Dar cine a vazut nunta fara soacra mare? (VIDEO)

Faptul ca fiul lui Liviu Dragnea a ales sa nu se casatoreasca religios in biserica a starnit indignare, dar si intrebari din partea presei si a unor credinciosi. Gigi Becali, intr-o interventie.

SOC in lumea manelelor! Regele FLORIN SALAM, urmarit de INTERLOPI! Din pacate, a fost ultimul concert! Fanii sunt in lacrimi

Dupa ultimul concert sustinut in Bucuresti, manelistul Florin Salam a facut valuridupa ce a dezvaluit locul unde se simte cel mai bine atunci cand isi incanta fanii. Desi a sustinut spectacole.

MACEL in lumea manelelor! Regele Florin Salam amenintat cu MOARTEA de interlopi:Ai si tu 40 de ani! Vrei sa iei bataie la varsta asta (VIDEO)

Florin Salam a declansat un urias scandal in lumea interlopa dupa ce a cantat melodia intitulata Sa dispara indienii la o petreceredinIasi, unde au fost invitati si membri ai clanului.

MACEL in lumea manelelor! Regele Florin Salam amenintat cu MOARTEA de interlopi:Ai si tu 40 de ani! Fanii sunt in stare de SOC (VIDEO)

Florin Salam a declansat un urias scandal in lumea interlopa dupa ce a cantat melodia intitulata Sa dispara indienii la o petreceredinIasi, unde au fost invitati si membri ai clanului.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )