Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sotia actorului Demian Bichir s-a sinucis. A fost gasita intr-o piscina. Este cel mai trist lucru din vietile noastre

Antena3 Antena3,
Sotia actorului Demian Bichir s-a sinucis. A fost gasita intr-o piscina. Este cel mai trist lucru din vietile noastre

S-a aflat cauza mortii modelului Stefanie Sherk. Sotia lui Demian Bichir, cunoscutul actor din filmele lui Quentin Tarantino, a murit. in urma raportului facut de medici, se pare ca modelul s-a. continuă pe Antena3

Sotia actorului Demian Bichir s-a sinucis. A fost gasita fara suflare intr-o piscina. Este cel mai trist lucru din vietile noastre

S-a aflat cauza mortii modelului Stefanie Sherk. Sotia lui Demian Bichir, cunoscutul actor din filmele lui Quentin Tarantino, a murit. in urma raportului facut de medici, se pare ca modelul s-a.

Sotia actorului Demian Bichir s-a sinucis. Era un fotomodel celebru

Modelul Stefanie Sherk, sotia starului de la Hollywood Demian Bichir, a fost gasita chiar de partenerul ei de viata in piscina in care s-a aruncat, scrie Libertatea. Incidentul s-a petrecut pe 12 aprilie, iar.

Sotia unui cunoscut preot roman a fost gasita spanzurata in Saptamana Mare. Avea 37 de ani si devenise recent mama

O tragedie fara margini s-a petrecut in familia unui cunoscut preot. Sotia lui a fost gasita moarta, in gospodarie, chiar in Saptamana Mare. Femeia, tanara, isi vazuse recent visul de a avea un copil,.

Sotia unui celebru preot roman a fost gasita spanzurata. Femeia avea 37 de ani si devenise recent mama

O tragedie fara margini s-a petrecut in familia unui cunoscut preot. Sotia lui a fost gasita moarta, in locuinta. Femeia, tanara, isi vazuse recent visul de a avea un copil, dupa multi ani de asteptare.

Sotia unui cunoscut preot roman a fost gasita spanzurata in Saptamana Mare. Avea 37 de ani si devenise recent mama

O tragedie fara margini s-a petrecut in familia unui cunoscut preot. Sotia lui a fost gasita moarta, in gospodarie, chiar in Saptamana Mare. Femeia, tanara, isi vazuse recent visul de a avea un copil, dupa multi ani de asteptare.

VIDEO Unde a fost gasita fetita de doi ani disparuta marti seara de acasa. Politistul salvator, felicitat de conducerea Politiei Romane

Micuta Antonia a fost data disparuta marti seara dupa ce nu a mai fost gasita in curte. Zeci de politisti, jandarmi, lucrarori ISU si localnici au cautat-o.

CUTREMUR in showbiz! Una dintre cele mai indragite actrite s-a SINUCIS intr-un mod CUMPLIT. Sotul ei e in stare de SOC

Actrita si modelul Stefanie Sherk, sotia starului de la Hollywood Demian Bichir, si-a pus capat zilelor. Actorul s-a intors de la cumparaturi cand a gasit trupul sotiei sale plutind cu capul in jos .

Rasturnare de situatie in cazul fetitei din Bacau, care a fost gasita de autoritati dupa aproape 20 de ore de cautari. A fost deschis un dosar penal

Rasturnare de situatie in cazul fetitei gasite dupa aproape 20 de ore de cautari, in judetul Bacau. Politistii au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate. Si asta pentru ca fata a fost.

Digisport: Cum a fost gasita Simona Halep in vestiar, dupa intalnirea cu Franta. Niciodata nu am vazut-o asa!

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac a vorbit despre partida pe care Romania a pierdut-o in fata Frantei, in semifinala Fed Cup, scor 2-3. Cosac a spus ca jucatoarele au fost pur si simplu epuizate dupa partida cu Franta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )