Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sotia lui Gabriel Oprea, transportata de urgenta la spital

Antena3 Antena3,
Sotia lui Gabriel Oprea, transportata de urgenta la spital

Sanda Oprea, sotia lui Gabriel Oprea a fost dusa, de urgenta, la spital! Ea a fost preluata, de acasa, de un echipaj de la ambulanta, potrivit stiripesurse. ro. Imediat dupa ambulanta, a plecat in. continuă pe Antena3

Sotia lui Gabriel Oprea a fost transportata de urgenta la spital: Sandra Oprea ar fi suferit un atac de panica

Sotia lui Gabriel Oprea a fost transportata, miercuri seara de urgenta la spital. Sandra Oprea a fost preluata, de acasa, de un echipaj de ambulanta, informeaza B1 TV. Sotia fostului ministru de Interne a.

Gabriel Oprea, noi declaratii despre cazul Gigina: Nu pot fi acuzat de omor din culpa pentru ca eram a treia masina, e impotriva codului rutier

Fostul ministru Gabriel Oprea a fost pus fata in fata cu declaratiile matusii lui Bogdan Gigigina, intr-o emisiune la Antena 3. Aceasta a declarat despre Oprea ca daca se stia nevinovat.

Protest la Brasov pentru trimiterea lui Gabriel Oprea la judecata

Saptamana a inceput cu dreptul pentru Gabriel Oprea. Senatorii au respins cererea DNA de ridicare a imunittii parlamentare. Asta, desi procurorii anticoruptie au vrut sa inceapa urmarirea penala a fostului ministru de Interne pentru ucidere din culpa.

Gabriel Oprea: Votul din Senat nu ma salveaza. Acest dosar nu vizeaza infaptuirea Justitiei, ci mai degraba a unor jocuri de alta natura

Senatorul Gabriel Oprea sustine, intr-o postare pe Facebook, ca votul dat luni in Senat, care blocheaza anchetarea mortii politistului Bogdan Gigina, nu-l face imun in fata Justitiei, desi chiar asta se intampla. Fostul lider UNPR spune ca procurorii il vor putea trimite in fata instantei peste trei luni, cand nu va mai avea imunitate. insa Oprea uita sa spuna ca procurorii au nevoie de probe noi. Senatorul conchide ca dosarul are iz politic.

Cazul Alexandru sau diferenta dintre un roman obisnuit si Gabriel Oprea

Acuzat intr-un dosar de ucidere din culpa, fostul vicepremier al Romaniei, Gabriel Oprea, a scapat de ancheta procurorilor dupa ce 73 de senatori au facut scut in fata generalului. Mediafax a publicat o lista cu 24 de senatori care au votat pentru salvarea lui Oprea de ancheta.

Lista senatorilor care s-au opus anchetarii lui Gabriel Oprea in cazul mortii lui Bogdan Gigina

Mediafax a identificat 24 din cei 73 de senatori care au votat impotriva cererrii DNA de incepere a urmaririi penale pe numele fostului ministru Gabriel Oprea, acuzat de ucidere din culpa in cazul mortii politistului Bogdan Gigina. Senatorii care s-au opus anchetarii lui Oprea sunt de la PSD, UNPR si ALDE.

Marian Godina, dupa ce Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala: Am voie sa spun ce simt? imi e sila! Sunt momente cand imi pare rau ca sunt politist, iar seara asta e unul dintre ele

Politistul Marian Godina a avut o reactie, pe Facebook, dupa ce fostul ministru de Interne Gabriel oprea a scapat de urmarirea penala in dosarul lui Bogdan Gigina, in urma votului dat de senatori.

Senatul rusinii nationale! Gabriel Oprea scapa de urmarirea penala. Fostul vicepremier ramane protejat de imunitatea parlamentara, in fata procurorilor. 73 de senatori au votat impotriva cererii DNA in dosarul mortii lui Bogdan Gigina

Gabriel Oprea nu poate fi urmarit penal, au decis senatorii. in favoarea cererii DNA au fost 45 voturi pentru, 73 impotriva, iar sase senatori s-au abtinut. Oprea era acuzat de ucidere in culpa in cazul mortii politistului Bogdan Gigina.

Gabriel Oprea, pentru a treia oara la mana colegilor senatori. DNA il acuza de ucidere din culpa in cazul mortii lui Bogdan Gigina

Conduuerea Senatului urmeaza sa stabileasca, astazi, cand va avea loc votul privind cererea DNA de incepere a urmaririi penale pe numele fostului ministru Gabriel Oprea.

Gabriel Oprea, despre cine se face vinovat de moartea politistului Gigina: Nu o pot spune oficial

Gabriel Oprea a povestit la Sinteza Zilei de la Antena 3 si ce s-a intamplat in noaptea fatala in care politistul Bogdan Gigina si-a pierdut viata. in acea zi am avut trei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )