Libnet.ro
UNICEF

06:15

Sotia lui Ilie Nastase, aparitie de senzatie intr-o rochie extrem de scurta si mulata. A atras toate privirile! Foto

Playtech Playtech,
Sotia lui Ilie Nastase, aparitie de senzatie intr-o rochie extrem de scurta si mulata. A atras toate privirile! Foto

Ioana Nastase, in varsta de 45 de ani, a atras toate privirile cu tinuta aleasa pentru o petrecere de zile mari. Sotia lui Ilie Nastase a avut o aparitie de senzatie intr-o rochie extrem de scurta. Ioana Nastase, aparitie incendiara la 45 de ani La 45 de ani, Ioana Nastase arata demential. Sotia celebrului tenismen . continuă pe Playtech

Ce a dezvaluit Ilie Nastase despre mariajul cu Brigitte Sfat. Detaliul care a iesit la iveala dupa 2 ani de la divort

Invitat la emisiunea 40 de intrebari cu Denise Rifai, Ilie Nastase a facut dezvaluiri incredibile despre mariajul cu Brigitte Sfat. Un detaliu uimitor a iesit la iveala dupa 2 ani de la divort, in emisiunea de la Kanal D. Ilie Nastase, dezvaluiri despre casnicia cu Brigitte Sfat Daca acum este linistit alaturi de sotia sa, .

Drama nebanuita a lui Ilie Nastase. Prin ce a trecut fostul tenismen in copilarie. Detaliile pe care putini le cunosc

In cadrul unei emisiuni TV, Ilie Nastase in varsta de 74 de ani, a facut confesiuni emotionante. Fostul tenismen a povestit cu nostalgie de momentele grele prin care a trecut in copilarie si despre parintii sai. Prin ce a trecut Ilie Nastase in copilarie in cadrul unei emisiuni de la Kanal D, fostul mare jucator .

DigiSport: Erau niste luptatori, stiau unde sa loveasca, la ficat. Marele Jaf din 1959 si drama lui Ilie Nastase

Ilie Nastase, primul lider ATP, a dezvaluit un moment care i-a marcat copilaria: perioada in care tatal sau, Gheorghe Nastase, a fost inchis si batut de sportivi profesionisti.

Cati bani a facut un roman dupa un gest vulgar al lui Ilie Nastase. A pus ochii pe un nou sportiv urias

In toata aceasta perioadap, multi artisti au incercat sa se redescopere si sa se reorienteze pentru a reusi sa traiasca. Banii si contractele din ce in ce mai mici, i-au determinat pe unii sa gaseasca alte mijloace de trai. Printre acestia se numara si actorul Alin Calbau. Alin Calbau, de la Drept, la actorie la .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )