Libnet.ro
UNICEF

05:45

Sotia lui Rares Bogdan a nascut o fetita. Primele imagini cu micuta (FOTO)

B1 B1,
Sotia lui Rares Bogdan a nascut o fetita. Primele imagini cu micuta (FOTO)

Rares Bogdan a anuntat, sambata, pe pagina sa de Facebook, ca sotia lui a nascut o fetita, ea fiind al doilea copil al europarlamentarului PNL. A venit Printesa lui Tata. Mihai e cel mai fericit! Si-a. continuă pe B1

Reactia lui Rares Bogdan cu privire la fetita luata cu forta de politisti: Cer explicatii MAI!

Rares Bogdan a reactionat la cazul cutremurator de astazi in care o fetita de 8 ani a fost ridicata cu forta de politisti. Fostul moderator a comentat aspru cele petrecut si a cerut vehement explicatii de la MAI. Rares Bogdan, reactie cu privire la cazul fetitei ridicate cu forta de Politie Imaginile cu un puternic .

Rares Bogdan, atac dur la premierul Viorica Dancila. Ce ii reproseaza

Rares Bogdan rupe tacerea si o ataca pe Viorica Dancila. Acesta are dovada ca premierul Romaniei a mintit. Cu ce o incrimineaza Bogdan pe Dancila? Rares Bogdan, atac la adresa Vioricai Dancila Rares Bogdan a prins-o cu minciuna pe Viorica Dancila. Liberalul a acuzat-o de minciuna, asfel ca i-a adus si dovada. Totul s-a petrecut .

Ludovic Orban incearca sa stinga conflictul: Am o relatie de prietenie si camaraderie cu Rares Bogdan

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat miercuri seara ca intre el si Rares Bogdan nu exista tensiuni si ca cei doi au o relatie de prietenie si consultare permanenta. Reactia liberalului vine in contextul in care Rares Bogdan s-a aratat nemultumit saptamana trecuta ca nu a fost invitat la Cotroceni la semnarea pactului.

Rares Bogdan intervine in cazul HALUCINANT al fetitei de 8 ani ridicata cu forta de politisti pentru a fi trimisa la o familie adoptiva din SUA: Carmen Dan, aceia sunt subalternii dvs? Cer explicatii MAI

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan cere explicatii Ministerului de Interne in cazul incredibil petrecut la Baia deArama, acolo unde mascatii insotiti de procurorarea Maria Piturca au descins pentru a lua.

Cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti: Primele imagini cu Sorina, alaturi de familia adoptiva

Au aparut primele fotografii cu fetita de 8 ani din Mehedinti dupa ce a fost preluata, vineri, de la familia la care se aflase in plasament cu ajutorul autoritatilor, dar, potrivit unui comunicat de presa, fara ca DGASPC Mehedinti sa fi fost informata despre actiune.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )