Libnet.ro
UNICEF

18:30

Sotia lui Viorel Catarama, medicul Adina Alberts, detalii despre starea de sanatate a afaceristului. Va fi testat pentru COVID-19

B1 B1,
Sotia lui Viorel Catarama, medicul Adina Alberts, detalii despre starea de sanatate a afaceristului. Va fi testat pentru COVID-19

Medicul Adina Alberts, sotia lui Viorel Catarama, avenit cu detalii despre starea de sanatate a omul de afacericare s-a expus voluntar pericolului de infectarea cu COVID-19. Joi,Albertsa. continuă pe B1

Viorel Catarama: Nu stiam ca autoizolarea are si asa aspecte placute

Viorel Catarama a postat marti pe pagina sa de Facebook un mesaj in care anunta ca este vizitat de politie de doua ori pe zi, atasand si o fotografie.

Cine este Adina Alberts, medicul care se opune masurii de vaccinare obligatorie. Ce argumente a adus

Medicul estetician Adina Alberts a intrat in atentia publica, in ultima perioada, ca urmare a declaratiilor sale referitoare la pandemia de coronavirus. Recent, insa, aceasta a comentat un alt subiect.

Unde isi face Viorel Catarama testul pentru COVID-19. Azi i se face primul test

Viorel Catarama a mers singur, acum o saptamana, intr-un focar de Covid-19 pentru a protesta fata de masurile luate de autoritati care, in opinia lui, au distrus economia. Astazi, sotia omului de afaceri a anuntat pe Facebook ca acesta va fi testat pentru a vedea daca s-a infectat.

Olivia Steer, entuziasmata ca Viorel Catarama vrea sa se infecteze cu Coronavirus. Eroul!

Olivia Steer aplauda public controversata hotarare a omului de afaceri Viorel Catarama de a se infecta intentionat cu Coronavirus! Iata aici detaliile! .

Viorel Catarama a efectuat testul pentru COVID-19. Prima reactie a afaceristului dupa aflarea rezultatului: Sunt sigur ca nu voi pati nimic

Dupa ce saptamana trecuta Viorel Catarama sustinea ca prezinta simptome usoare, dupa s-a expus voluntar infectiei cu coronavirus, astazi, celebrul afacerist a aflat rezultatul primului test rapid.

Theodor Paleologu, despre Olivia Steer si Viorel Catarama: Am ras de m-a durut burta

Theodor Paleologu a marturisit care a fost reactia sa la afirmatiile Oliviei Steer, care il lauda pe Viorel Catarama pentru gestul sau de a merge intr-o comunitate din Ialomita, ca sa se infecteze cu coronavirus.

Olivia Steer, despre gestul lui Viorel Catarama: Mi-a castigat respectul. Tot ce imi doresc e sa urmaresc cum va lupta eroul cu toti balaurii coruptiei si minciunii si cum ii va invinge

Fosta prezentatoare TV Olivia Steer, cunoscuta pentru lupta sa antivaccinare, il lauda pe Viorel Catarama pentru initiativa sa de a se infecta voluntar cu coronavirus, si-l catalogheaza pe omul de afaceri drept erou.

Olivia Steer il lauda pe Viorel Catarama: Mi-a castigat respectul. Vreau sa vad cum va lupta eroulcu toti balaurii coruptiei si minciunii

Fosta prezentatoare TVOlivia Steer, cunoscuta pentru pozitia sa antivaccinare, il lauda pe Viorel Catarama pentru initiativa sa de a se infecta voluntar cu coronavirus, si-l catalogheaza pe omul de afaceri drept erou.

Cum au fost afectate afacerile lui Viorel Catarama de criza coronavirusului

Omul de afaceri Viorel Catarama a intrat in atentia publica in ultima vreme dupa ce a anuntat ca vrea sa se infecteze cu noul coronavirus pentru a demonstra ca nu va pati nimic. De altfel, saptamana.

Viorel Catarama: Si Regina Maria a imbratisat bolnavii de tifos

Viorel Catarama a explicat din nou, luni, la Sinteza zilei, care au fost motivele pentru care a decis sa se infecteze de buna voie cu noul coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )