Libnet.ro
UNICEF

19:00

Sotia presedintelui, Carmen Iohannis, spune ca a votat pentru un viitor mai bun

România Liberă România Liberă,
Sotia presedintelui, Carmen Iohannis, spune ca a votat pentru un viitor mai bun

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a declarat duminica, la iesirea de la Sectia de votare 68 din municipiul Sibiu, ca a votat pentru un viitor mai bun. continuă pe România Liberă

Carmen Iohannis: Am votat pentru o Romanie mai buna, pentru un viitor mai bun. Ne bazam pe tineri

Carmen Iohannis a votat, duminica, in jurul orei 11. 30, la o sectie din municipiul Sibiu, ea declarand ca a votat pentru o Romanie mai buna, pentru un viitor mai bun si afirmand ca mizeaza pe tineri sa iasa in numar mare la vot pentru ca.

Alegeri parlamentare 2016. Carmen Iohannis: Am votat pentru o Romanie mai buna, pentru un viitor mai bun. Ne bazam pe tineri

Alegeri parlamentare 2016. Carmen Iohannis a votat, duminica, in jurul orei 11. 30, la o sectie din municipiul Sibiu, declarand la final ca a votat pentru o Romanie mai buna, pentru un viitor mai bun, afirmand ca mizeaza pe tineri sa iasa in numar mare la vot pentru ca ei sunt viitorul nostru.

Klaus Iohannis: Am votat pentru o Romanie prospera si puternica (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica dimineata, in jurul orei 9, la Liceul Jean Monnet din Capitala. Dupa ce a introdus buletinele in urne, presedintele a facut din nou.

Iohannis: Am votat pentru o Romanie prospera si puternica

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica, imediat dupa ora 9, la sectia din incinta Liceului Jean Monnet din Bucuresti.

Klaus Iohannis: Am votat pentru o Romanie prospera si puternica

Presedintele Klaus Iohannis a mers la vot la ora 9. 00, spunand ca a votat pentru o Romanie prospera si puternica.

Ion Iliescu spune ca a votat pentru pace si ca sa-i ajute pe oamenii cu venituri mici

Ion Iliescu, presedinte de onoare al PSD, a declarat ca a votat pentru pace si pentru a stabili o componenta a Parlamentului care sa aduca mai multa satisfactie oamenilor, mai ales celor cu venituri mici.

Nicusor Dan: Am votat pentru o noua clasa politica. Am convingerea ca azi va fi o zi istorica pentru Romania (VIDEO)

Liderul USR, Nicusor Dan, a votat la 279 din Bucuresti alaturi de sotia lui. Acesta a declarat ca a votat pentru o noua clasa politica si pentru un viitor mai bun pentru toti romanii, informeaza.

Parlamentul Marii Britanii a votat pentru declansarea articolului 50 pana la 31 martie. Theresa May va prezenta planurile de iesire a tarii din UE

Parlamentul de la Londra a votat covarsitor pentru activarea Articolului 50 si inceperea negocierilor pentru parasirea Uniunii Europene pana la data de 31 martie 2017, asa cum isi doreste premierul. 372 de parlamentari au votat pentru si 75 impotriva, scrie Le Monde.

Alina Gorghiu: Am votat pentru normalitate, pentru speranta si nu resemnare

Presedinta PNL, Alina Gorghiu, a votat in jurul orei 10. 30, la Liceul Pedagogic Carmen Sylva din Timisoara, informeaza Agerpres. La iesirea de la urne, sefa liberalilor a declarat ca a.

Alegeri parlamentare 2016. Ziua in care romanii isi decid soarta. Ion Iliescu spune ca a votat pentru pace

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )