Libnet.ro
UNICEF

16:45

Sova: Lucrarile la Autostrada Turda - Sebes incep in 20 mai pe doua tronsoane

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sova: Lucrarile la Autostrada Turda - Sebes incep in 20 mai pe doua tronsoane

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a anuntat, sambata, la Primaria Turda, ca a semnat ordinul de incepere a lucrarilor la Autostrada Turda - Sebes care are o lungime de 70 de kilometri, lucrarile urmand sa inceapa in 20 mai pe loturile 3 - 4, iar. continuă pe Wall-Street Ro

Sova anunta inceperea lucrarilor la Autostrada Turda- Sebes

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a anuntat, sambata, la Primaria Turda, ca a semnat ordinul de incepere a lucrarilor la Autostrada Turda - Sebes care are o lungime de 70 de kilometri, lucrarile urmand sa inceapa in 20 mai pe loturile 3 - 4, iar pentru loturile 1 si 2 peste circa doua luni, transmite Mediafax.

Ministrul Transporturilor anunta inceperea lucrarilor la Autostrada Turda - Sebes

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a anuntat, sambata, la Primaria Turda, ca a semnat ordinul de incepere a lucrarilor la Autostrada Turda - Sebes care are o lungime de 70 de kilometri, lucrarile urmand.

VIDEO Victor Ponta: Ministrul Sova va semna maine ordinul de incepere pentru autostrada Turda - Sebes

Prim-ministrul Victor Ponta a anuntat vineri, la Jucu jud. Cluj) unde a luat parte la inaugurarea noii fabrici Bosch, ca ministrul Transporturilor Dan Sova va semna sambata ordinul de incepere pentru autostrada Turda - Sebes, care ar urma sa conecteze Clujul cu autostrada Sibiu - Nadlac. Premierul a reiterat ca in toamna va fi repornit proiectul Autostrazii Transilvania, care poate creste competitivitatea zonei.

Crin Antonescu: Motiunea de cenzura a PNL la adresa actualei guvernari va fi depusa in jurul datei de 20 mai

Liderul PNL, Crin Antonescu, a anuntat, miercuri, ca motiunea de cenzura preconizata de liberali la adresa actualei guvernari va fi depusa in jurul datei de 20 mai, relateaza Agerpres. in aceasta seara n. r.

VIDEO Dan Sova: Lucrarile la tronsonul Suplacu de Barcau-Bors din Autostrada Transilvania vor incepe din luna octombrie

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a anuntat, sambata, 10 mai, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, care este stadiul lucrarilor pe mai multe sectoare din Autostrada Transilvania si cand vor fi gata, cu aproximatie, acestea.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )