Libnet.ro
UNICEF

10:45

VIDEO Victor Ponta: Ministrul Sova va semna maine ordinul de incepere pentru autostrada Turda - Sebes

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta: Ministrul Sova va semna maine ordinul de incepere pentru autostrada Turda - Sebes

Prim-ministrul Victor Ponta a anuntat vineri, la Jucu jud. Cluj) unde a luat parte la inaugurarea noii fabrici Bosch, ca ministrul Transporturilor Dan Sova va semna sambata ordinul de incepere pentru autostrada Turda - Sebes, care ar urma sa conecteze Clujul cu autostrada Sibiu - Nadlac. Premierul a reiterat ca in toamna va fi repornit proiectul Autostrazii Transilvania, care poate creste competitivitatea zonei. continuă pe Hotnews

Alexandru Lele: Victor Ponta se teme de adevar, in cazul mortii lui Cristian Panait

Cred ca a fost o moarte provocata * Mie imi este clar ca Victor Ponta este unul dintre cei mai putin interesati sa se stabileasca adevarul cu privire la moartea lui Cristian Panait * Chiar si numai faptul ca am ramas in viata constituie, in sine, o victorie * Daca ducea la capat grozavenia pe care i-o cerusera sefii sai, procurorul Cristian Panait ar fi facut dovada loialitatii ireversibile fata de un sistem criminal *Interviu cu Alexandru Lele Procurorul oradean Alexandru Lele este cel care, in aprilie 2001, a dispus arestarea lui Adrian Tarau, fiul unui influent sponsor al PSD care a fost si prefect al judetului, sub acuzatia de complicitate la contrabanda cu produse petroliere. Lele a fost suspendat din functie prin ordinul ministrului justitiei de la acea vreme, Rodica Stanoiu, dupa ce fostul premier Adrian Nastase a declarat ca nu crede in arestarile de vineri seara n. r. in care era implicat Adrian Tarau).

Odata cu Horia-Roman Patapievici, premierul Victor Ponta ii exileaza din cultura romana pe Mihai Eminescu, I.L. Caragiale, Octavian Goga si Emil Cioran

Motivul pentru care prim-ministrul Victor Ponta a refuzat sa contrasemneze decretele de decorare emise recent de presedintele Traian Basescu a fost clar exprimat de catre acesta. Este vorba, a spus premierul, de persoane care au facut deseori declaratii si au exprimat opinii anti-romanesti. Suntem inclinati sa credem ca, daca ar fi fost pus in situatia de a contrasemna decorarea lui Eminescu, Caragiale, Goga ori Cioran, dl Victor Ponta, indignat de urmatoarele declaratii si opinii anti-romanesti ale acestora, ar fi scris la fel de nervos NU: Mihai Eminescu: Dar domnilor! Mi-e rusine sa fiu roman! Dar ce fel de roman? Roman care vrea a-si fi insusit monopolul, privilegiul patriotismului si-a nationalitatei - asa roman de parada mi-e rusine sa fiu. Opere, vol. IX, p. Citeste reactiile lui Vlad Zografi, Ioan Stanomir, Radu Vancu, Vladimir Tismaneanu la declaratiile lui Victor Ponta privitoare la Horia-Roman Patapievici si Mircea Mihaies.

Victor Ponta: Gradul de ocupare cu turisti in vacanta de 1 Mai - 95%. Sa nu avem acum incasari de doar 15%

Datele furnizate de catre ministrul delegat pentru Turism pentru vacanta de 1 Mai indica un grad de ocupare a unitatilor turistice de 95%, a anuntat premierul Victor Ponta. Primul ministrul sustine insa ca trebuie analizate acum si incasarile aferente.

Victor Ponta: Nu mai vorbiti de recrutari, ca nu se recruteaza nimic, avem militari profesionisti

Prim-ministrul Victor Ponta, prezent vineri la Bistrita la plecarea ultimei campanii de militari in Afganistan, a tinut sa le transmita reprezentantilor presei prezenti sa nu mai vorbeasca despre recrutari, pentru ca acestea nu vor avea loc.

Victor Ponta: Nu este adevarat ca l-am rugat pe Basescu sa-mi fie nas (VIDEO)

Premierul Victor Ponta neaga ca l-ar fi rugat pe presedintele Traian Basescu sa-i fie nas, asa cum a afirmat seful statului. Bineinteles ca nu este adevarat, dar nu asta e ideea. Ideea este urmatoarea:.

Traian Basescu: Imediat ce nu va mai avea nevoie de baroni, Victor Ponta ii va arde (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a afirmat, joi seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca premierul Victor Ponta are un caracter duplicitar si va scapa de baronii care il sustin.

VIDEO Premierul Victor Ponta anunta repornirea Autostrazii Transilvania. Lucrarile finantate din acciza pe carburant

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a anuntat joi, 8 mai, la Zalau, ca in cel de-al doilea semestru al acestui an vor fi repornite lucrarile de constructie a Autostrazii Transilvania. Fondurile necesare ar urma sa fie asigurate de la bugetul de stat, din sumele suplimentare incasate din blamata acciza suplimentara pe combustibil.

Radu F Alexandru: Victor Ponta are un complex fata de lotul Patapievici

Vicepresedinte PDL, Radu F Alexandru, se arata revoltat de refuzul premierului Victor Ponta de a le acorda inalte decoratii lui Horia Roman Patapievici, Mircea Mihaies si Tania Radu si considera ca prim-ministrul Romaniei are un complex fata de lotul Patapievici.

Victor Ponta s-a intalnit cu reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei

Prim-ministrul Victor Ponta a avut,marti, o intrevedere cu reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei.

Victor Ponta: Voi sesiza CCR privind implicarea presedintelui in campania electorala (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in cadrul sedintei de Guvern, ca va depune o sesizare la Curtea Constitutionala privind implicarea presedintelui Basescu in campania electorala. Am decis si voi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )